Osamelosť

Príspevok v téme: Osamelosť
Osamely vlk

Ahojte. Onedlho budem mať 26 rokov. Nikdy som nemal žiadny vzťah ani nič podobné. Vlastne už od strednej školy sa pohybujem v čisto mužskej spoločnosti(na SŠ elektro a na VŠ IT odbor v Bratislave). Doteraz som to veľmi neriešil, ale v poslednom čase to na mňa doľahlo. Hlavne keď vidím, ako všetci kolegovia v práci niekoho majú a pomaly plánujú svatby. Niektoré dni ani nie som schopný sústrediť sa na prácu, len stále premýšľam. Jediné čo mi ako tak pomáha na to prestať myslieť je posilka a počítačové hry. Občas sa stretnem s kamošmi pri pive, ale tam sme tiež samí chalani. Rád by som mal jednoducho pri sebe nejaké milé pekné dievča, ktorej by som mohol dôverovať, mal ju rád (aj ona mňa), chodil s ňou občas po výletoch (mám rád hlavne hory,kopce) a bol s ňou šťastný. Ak by sa tu náhodou taká našla, budem veľmi rád ak sa ozve. :) osamelyvlk92@gmail.com

moj-pohlad

Uvedom si, ze tam vonku je miliarda dalsich samcov ktori maju uplne opacny postoj nez ty - su aktivni, iniciativni, zivi, snazia sa zenu zaujat, vtipkuju s nou, robia jej spolocnost, zaujimaju sa o nu, flirtuju s nou, prebudzaju v nej tuzbu zajebat si, popripade ju pojebu ihned...tak preco by nejaka zena mala byt pritahovana niekym kto ma taky postoj ako ty ? V porovnani s tymito samcami si pre zeny proste uplne zanedbatelny. Dava ti logiku aby zena tuzila po niekom kto vyzaruje a ponuka to co ty ? Uz vidis ten kontrast medzi tvojim chybnym zmyslanim a zmyslanim ziveho samca ?

a_dr1a

Osamely vlk. Dako postradam, co konkretne robis pre to, aby si daku zenu spoznal stretol a zoznamil sa?? Pri pive s kamosmi tazko. V posilke neviem neviem, uz tu jeden pisal o dakej z posilky a mala ho na salame. A pri pocitacovych hrach uz uplne strata casu. Chyba mi z tvojej strany iniciativa aktivita a konkretne kroky, akcnost. Pridaj sa do nejakej turistickej skupiny a chodievaj s nimi na tury vylety ai. Ak tam nestretnes daku fajn babu, aspon spoznas novy okruh znamych. A ved kazdy z nich ma sestry dcery susedy kolegyne ai. Dalej. Ak nie turistika, tak sa daj na nieco co ta bavi a je ti blizke. Nezavrhovala by som ani inzeraty. Bud ze hladas partacku kamosku na vylety tury kulturu ai travenie volneho casu (ktovie, mozno medzi vami aj iskra preskoci), alebo si podaj cielene inzerat. Pripadne bud na soc.sietach kde mozes dakoho spoznat stretnut. Vsak tychto moznosti mas vela, aj ked v praci uznavam, ze mas obmedzene moznosti.

moj-pohlad

Zsonicka:

Ty si tiez trosku mimo...ci to clovek caka alebo necaka je uplne jedno. Od toho nezavisi ci niekoho stretnes.

moj-pohlad

" ja to už istý čas nečakám, som skepticky a zatial neprišlo nič "

A ani nepride :D

Pretoze s takymto ponimanim od seba zeny iba odpudis viac :D

moj-pohlad

Zeny nepotrebuju nikoho hladat ! To je prve co si musis uvedomit...

Kazda zena ma vo svojej blizkosti dostatok kktov ktori sa iniciativne snazia s nou zblizit viac (finalny ciel = dostat ju). Zena nepotrebuje hladat ziadneho chlapa. Zena sa len rozhoduje, s ktorym z tych iniciativnych samcov ktori sa v jej blizkosti nachadzaju nakoniec skonci. Takze pokial sa nedostanes do jej blizkosti a nebudes o nu bojovat popri ostatnych samcoch (ktori sa snazia o to iste co ty), tak ziadnu zenu nikdy nebudes mat.

Akurat som si nedavno uvedomil ze je tu kruty prebytok samcov, takze je obrovska konkurencia - na zenu s ktorou by si sa chcel spoznat cihaju desiatky dalsich kktov s cielom dostat ju. Cize pre muza je dnes obrovsky problem najst si niekoho, v tomto je dnesna doba naozaj nekompromisne kruta.

NeznamyTHM1986

A do vášho klubu sa môžem pridať aj ja :) Mám 31 nikdy som nikoho nemal - jedine čo sa mi podarilo nájsť tak to bola jedna pseudofriendzona (friendzona by svojím spôsobom nemusela byť zlá - no u mna to bolo tak, že jedna osoba si až priliš zvykla na moju ochotu)...

A vlastne neviem, či to je realne nejak zmeniť - kedže mam určité zdravotné problémy, kvôli ktorým som pre zamestnávateľov totalne nezaujímavý produkt (fungujem len na čiastočnom dôchodku a nejakých internetových brigadach - príjem dokopy by na samostatný život nestačil)

Nina336

Môj priateľ bol na tom úplne rovnako.Predo mnou nikoho nemal.Je od teba o niečo mladší,no nie si v tom sám.Doteraz veľmi nezapadá do kolektívu v práci,so ženami šťastie nemal celý život. Možno to príde keď to nečakáš. Jemu sa to určite tak stalo a odkedy sme sa spoznali tak som ani nerozmýšľala,či s ním chcem byť. Musíš sa snažiť nejako zviditeľniť,dať niekomu šancu aby na teba narazil. Never tomu, že niekto len tak spadne z neba. Nechápem,prečo mal problémy,nič zvláštne na ňom nevidím.Je to asi tým že sa vždy len skrýval a hanbil. Držím palce

homersimpson

tu ti každý bude dávať rady typu "nehľadaj a nájdeš", "začni na sebe makať", "nebuď zúfalý", "najprv musíš byť šťastný sám so sebou" a podobne...
proste milión krát otrepané kktiny, ktoré nikdy nikomu nepomohli...
ako môže byť človek šťastný sám, keď práve jeho samota je dôvod nešťastia...

Neviem čo by som ti poradil, tiež som na tom podobne, akurát nie som ITčkar a mám 22 rokov, žien poznám viac než dosť, ale žiadna o mňa nemá záujem a nikdy ani nemala... a to je horšie, pretože viem, že takto som odpísaný, ty máš aspoň nádej že ak začneš poznávať baby tak ťa možno nejaká bude chcieť...

skús s tými kamošmi sa o tom pobaviť a oni ti určite pomôžu, povzbudia ťa a uľahčia ti zoznámenie. veľa šťastia a nedávaj na rady šťastných zadaných, lebo tí sa vo vzťahu väčšinou ocitli čistým šťastím a myslia si akí sú múdri...

hlavne nedávaj na tie debilné rady, ktoré som ti opísal, lebo tie ťa nikde neposunú, len stratíš viac času... ja som tiež nikdy nemal vzťah a už ani nechcem, nemá to cenu keď žiadna nemá záujem