Pracuje niektora z vas alebo pracovala v nakupnom centre v ba? Ake mate s tym skusenosti, je to tazka praca? Ja som doteraz pracovala len v kancelarii, no mam vela ponuk z obchodov ci uz textilnych alebo obuvi. Prosim napiste mi ako to zvladate. Dakujem
Asistentka predaja
A presne ako napisala matthiola, ten kolektiv je otrasny, to som uz pocula od vela ludi co takto robia. A nie je to prijemne ked tam s nimi musis byt od rana do vecera.
Ahoj, ano pracovala som v jednom nemenovanom centre na okraji Ba, v jednom obchode s oblecenim a tiez som bola na pozicii asistentka predaja a poviem ti, ze to je ta najhorsia a este ktomu prva skusenost vobec s nejakou pracou, cize som to tak najprv nepocitovala, no ked mi spoluziacky v skole vraveli ze oni pracuju tiez v obchode (nie v nakupnom centre) a este mali aj viac penazi no pritom sa vobec nenamakali, mne sa cudovali ze kolko tam mam roboty a ze vyjdem z tade uplne znicena. A este aj za minimalne peniaze. Takze urcite to nechod robit, aj tak ta len zderu ako psa, pekne si vaz miesto v kancelarii a aj tak to urcite nebude nic pre teba kedze si zvyknuta na sedavu robotu. Ver tomu. A vela ludi ti povie co robia takto v obchodoch v nakupnych centrach ze to je hrozne vycerpavajuca robota (pokial pracuju ako maju a neflakaju sa) a mas par dni volno, inak tahas 12tky na nohach cely den. Takze si to rozmysli velmi dobre.
je to klasicka predavacka..
nerobila som, ale je to uplne neludske tolke hodiny byt na nohacch, chrapuni hnusni, mna by asi vyhodili, lebo ja by som si urcite sadla a ked ma zena svoje dni, to musi byt des stat cely den a k tomu este nemaju v tych nakupakoch denne svetlo a robia kazdy den. je to nevdacna praca naozaj obdivujem tie predavacky, ani von pozriet z okna, len na ludi pozerat a nemaju zato ani zaplatene ako aj ti, co tie handry siju.nabaluje sa niekto iny.
ahoj. volakedy som take pozicie tiez pracovala. uz by som nemohla. je to tazka praca. Jak s ludmi tak proste to ze cely den robis pracu ktorej moc vysledky neuvidis co by ta tesilo(poskladas uhladne tovar -nikto si to ani nevsimne a za 15min je to znova rozhadzane zakaznikmi.) neviem ci vsade, kde som robievala ja vzdy tam bol zakaz sediet okrem obenej pauzy :) takze ked ta boleli nohy smola :) vzdy ale vzdy sa tam nasla kolegyna ktora robila intrigy a zneprijemnovala dni takze nielenze ta boleli nohy a bola si vymleta z tej nevdacnej roboty este ti robila naschval nejaka zakomplexovana prisera :)
pre mna najhorsia praca az mi mraz z toho beha po chrbte. ale takto sama v zasitom obchodiku to moze byt prijemne :)