Dobry deň
Neviem či už táto téma tu bola ak áno ospravedlňujem sa asi som zle hľadal.
Pred týždňom som si obaril nohu a sú tam veľké fialové fľaky nedufam že tá koza budem mať aj pigmenty len by ma zaujímalo či si na tie fialové fľaky môžem dať tetovanie a ak áno koľko by som mal aspoň počkať.
Ďakujem za odpoveď :) chln 18r
Popálenina a tetovanie?
No, inak to by zaujimalo aj mna... sestra tiez trpi atopickym a rozmysla nad tetovanim, aj ked na mieste, kde sa jej to nikdy neobjavilo.... len niekde som citala, ze potom moze vzniknut ekzem aj tam a nastanu komplikacie a moze dostat az infekciu z toho... tak neviem..... ak sa niekto vyznate tak dajte rady....
Mňa by zaujímalo, či si môžem dať tetovanie keď trpím atopickým ekzémom... lebo cez leto mám obdobia, že vôbec nevzplanie, no či už je jar, zima alebo jeseň, tak sa mi objaví.. mám ho väčšinou pod zadkom, z vnútornej strany stehien a na predlaktiach z vnútornej strany... no cez zimu a na jeseň sa mi objaví vo veľkej miere aj na dlaniach myslím chrbát rúk...no ale z tých dlaní ide ťažko dole a napríklad aj teraz je vzplanutý uplne brutálne... a chcela by som tetovanie na prst, také malinké, ale ekzém mám aj tam (myslím medzi prstami a aj na samotných prstoch) tak ak sa niekto vyznáte, tak dajte vedieť, budem rada... Ďakujem :)