Je tu niekto, kto rád píše slohy? Ja slohy nenávidím.
Potrebujem UMELECKÝ OPIS na tému - JAR V PARKU alebo JAR v ZÁHRADE.
Súvisí to tak trochu so zdravím lebo mne tie slohy idú na nervy.
Potrebujem 1 stranu a pol.
Zatiaľ mám napísanú skoro 1 stranu.
Keby mi niekto chcel pomôcť, tak napíšte do e-mailu. Budem vďačná.
SLOH
Nikto ti tu nenapise sloh. V realite a v zivote plati nieco za nieco. Ja tebe sloh, ty mne peniaze. Napriklad tak. ALe nie ja utrpim stratu casu a ty budes mat z toho vyhodu a ja nic. Vies, moja? Toto ti nikto nevysvetlil? Ze voci ludom nesmies byt panovacna a vyuzivacna? Ze nesmies ziadat od ludi, aby len oni tebe dobre robili, nevyhody z toho mali a ty si budes uzivat vyhody? Ked sa budes k ludom spravat takto, tak sa s tebou nebude chciet nikto kamaratit a kazdy od teba ujde.
Aqiska, chceš to napísať?
Čo toto rastie za generáciu, že chcú, aby za nich druhí riešili úlohy. To čakáš, že keď nástupiš po škole do práce, že aj tam za teba budú robiť? Sklamem ťa, v práci nie sú takí ochotní, maximálne trochu pomôžu, ale každý robí podľa výšky svojho platu.
Ty si ako moja mladšia sesternica, tá by bola tiež najradšej, keby za ňu niekto aj napísal úlohy, aj vypočítal príklady z matematiky aj napísal za ňu slohy. Už sme sa kvôli tomu pochytili, lebo doučovanie považovala to, že za ňu urobím všetky úlohy.
Veď potráp ten svoj mozoček.
viktoria.sloh207@gmail.com
Ak niekto rád píše slohy, nerobí mu to problém a vie to napísať na jednotku/ dvojku tak mi napíšte do e-mailu. Čas: do zajtra 6:30 ráno, najlepšie ešte dnes. Na jednu a pol strany A4.
Kto chce urobiť dobrý skutok a pomôže mi? Prosím.
Potrebujem to ešte.
Ahoj. Ak to ešte potrebuješ, môžem sa ti na to pozrieť. Milujem písanie a vždy som slohy písala polke triedy (som hlúpa na jednej strane viem, tak ale nie každý má na to "vlohy")
Čo za to?
V preklade - napíš si to sama, iná možnosť nie je.
Je to súrne ..
Musím to mať už v piatok. Prosím, pomôžte.