Trápi ma, že neviem parkovať

Príspevok v téme: Trápi ma, že neviem parkovať
Auto

Uz tomu bude rok co mam vodicak. Jazdenia sa nebojim a ide mi to ale ked ma prist k parkovaniu tak mi je az na odpadnutie. Neskutocny strach. Predkom som sa uz naucila aj ked to bol kriz pre mna. Avsak potrebujem na to vela placu kde si moze nadist aby som to dala. Vacsinou to uz zvladnem no niekedy proste auto ostane krivo a ja sa bojim opravit lebo to moze dopadnut este horsie.
Zadkom a pozdlzne som od autoskoly neparkovala. Skusala som sa to pri tescu ucit ale bolo mi blbo a nevedela som to. Šaškovala som tam s tym autom ako idiot. Nechapem ako viete parkovat ked tie ciary nevidite. Nemá ma to kto naucit, kamaratov nemam, z rodiny nikto. Nejake rady ako sa to sama naucit? Lebo to uz som skusala aj pomocou netu nejaké rady ale furt nič

if

Ani ja som kedysi nevedela a naucila som sa. Chce to len vela treningu a verit, ze sa to podari. Pomoct ti moze aj myslienka, taka smiesna, ze: Kolki primitivni hulvati a nervaci to uz zvladli, co len vulgarne vykrikovat vedia na ostatnych vodicov a ine robit nevedia, tak ty taka sikovna a inteligentna a slusna by si to nezvladla? Co si ty menej ako oni? Ktori dnes robia taxikarov? A ine nevedia, len nervacit a vulgarnymi najskaredsimi nadavkami pocastovat ostatnych ucastnikov cestnej premavky? Vsak ked to zvladnu oni, zvladnes aj ty. A vela, velmi vela trenovat to parkovanie. Podari sa.

0vecka

treba trenovat. co takto si postavit kuzele a jednoducho zaparkovat. Ak trafis kuzel tak sa nic nedeje ale vsimnes si to.

kubotka

Treba tomu len cvik. viem si predstavit, ze sa bojis, vsak to sme sa zo zaciatku kazdy. Nic ineho ako trening ti nepomoze. Najdi si vecer nejake nakupne centrum a chodievaj tam trenovat

Aliss

Chce to len a len trening. Ja som sa naucila parkovat s velkym autom, zo zaciatku mi vzdy pomahal kolega a ked je clovek vnimavy, zapamata si co ma ako robit a na co si davat pozor :) Kasli na to, ze pri treningu vyzeras ako idiot. Keby si videla mna, co som s tym velkym autom zvadzala v bratislavskom auparku na tych podlaznych parkoviskach, tak by si plakala aj za mna :D 4 ludia mi museli pomahat, nemohla som sa vopchat nikde na parkovacie miesto. Ale dala som to, treningom sa clovek uci, len musia ist bokom nervy. Zaplat si par hodin kondicnych jazd, povedz s cim mas najvacsi problem a oni ti mozu tiez pomoct :)