Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie zo stresu

Príspevok v téme: Chudnutie zo stresu
Mirusafki

Ahojte. Mam taky problem. Mam stres zo skoly... Robia mi tam zle,ale to nebudem opisovat. Proste som zacala chudnut. Zaciatkom marca som mala 51 kg a teraz mam 48 kg na vysku 167 cm... Pritom ja nejem,ale zeriem. Ranajky sladke zeriem,obedujem aj za troch medzi tym este daco si zobnem, s frajerom do mcdonaldu skocime aj dva razy za tyzden...
A moja vaha je mensia a mensia... Ako pribrat? Mam navstivit lekara? Zmenu skoly nemozem. To by ma rodicia zabili (samozrejme to neberte doslova,len by boli nestastni,ze ich jedina dcera,jedine dieta ma v skole problemi a musi prestupit...chapetw)??? My sme taka rodinka dokonalych... Vdaka za odpoved

Zuzazuza

To, co pises, nedava logiku. Ak ktosi chudne zo stresu, tak to preto, lebo nemoze poriadne jest. Ak je pravda a nie vymysel, co pises, tak Ty nechudnes zo stresu, kedze zeries. Skor si daj vysetrit stitnu zlazu. Toto nie je chudnutie so stresu.

nicollette12

Ked ti robia v skole zle, preco to nepovies aspon frajerovi nech to vyriesi ak to nechces hovorit rodicom... nechapem...

pomocnica

Ahoj, no mrzí ma ako to máš v škole, porozmýšľaj, či by sa to fakt nedalo nejako vyriešiť a ak, tak si to hlavne nepripúšťaj. ;-)
No ďalej by som ti radila určite skočiť za lekárom. Potom možno skúsiť silové cvičenia, aby si pribrala vlastne na svaloch, tie sú aj ťažšie ako tuk.
AAA neviem, či vieš, ale až tak prehnane nezdravé jedlo nie je dobré, lebo aj keď si chudá, tak to neznamená, že nemáš orgány obalené tukom, čo je veľmi nebezpečné. Nie je dobré, že sa tak nezdravo stravuješ, jasné, že občas si niečo dať je oki, aj mekáč občas ak ti chutí, ale nie takto preháňať, aj keď si možno myslíš, že tým zaručene priberieš, no na teba to evidentne nezaberá. Tak by som ti len pre tvoje dobre radila jesť zdravšie. ;-) Viac zeleniny, ovocia, menej rýchlych sacharidov, cukru, tuku.
Tak veľa šťastia, držím prsty, aby si zistila v čom je problém. Možno nejaké problémy so štítnou žľazou...je veľa alternatív.
Skús si tiež ten stres nepripúšťať, lebo ten viem, že sa nedá úplne odbúrať, ale čiastočne áno. ;-)
Musíš byť viac taký ten mampi*ista. Keď si ním aspoň čiastočne, je to skvelá vec. :D

Pekný deň.