Dobrý deň,dostal som dostal SMS od mojej kamaratky ze chce ostat stranou a ze to mam akceptovat. Blizsie som ju zacal spoznavat okolo septembra minuleho roku. Nechodili sme spolu ani sme neboli zalubeni, bola starsia odo mna o cca 10 rokov. Minuly rok som zazival tazke chvile a ona ma povzbudzovala hodinovymi telefonatmi a SMS-kami, no potom v polovici Januara prestala so mnou komunikovat. Pockal som do Velkej noci a tu dostanem spravu, ze ona brala kamaratstvo ako velky zavazok a ze su aj ini ludia co mi pomozu no dodala ze chce ostat stranou, nepristala ani na obcasne telefonaty, ze mam akceptovat jej volbu. Ja som velmi smutny nic mi nechuti, nebavi ma nic, nespavam, stale myslim na kamaratku, ostalo mi po nej prazdno, je mi do placu, mal som i sebevrazedne myslienky . Nikdy som nevedel ze strata kamarata velmi boli,vzdy som si myslel ze len nestastna laska boli . Chcem sa opytat mozem ju este na meniny oslovit mobilom(koniec Augusta) ?Alebo ak sa bude dat stretnut s nou a je to malo pravdepodobne o nas dvoch porozpravat? Stavaju sa taketo veci casto? Dakujem
Prisiel som o velmi dobru kamaratku
Presne tak, ona sa ti len ludsky snazila pomoct, no ked ides na niekoho aktivne s negativnymi myslienkami, zacnes toho cloveka nicit. A ty si ju nicil urcite, uz prestala vladat, tak sa odmlcala, a uz chce mat od teba pokoj. Takze respektuj jej ziadost. Podala ti pomocnu ruku, a ty ju chces stiahnut celu...
A takto to nebude len s nou, ty sa musis dat dokopy, a nie ist na kazdeho so zlou ci smutnou naladou. Aj veselych ludi tieto veci casom nicia.
Ale figu. Mohla ti to povedať práve preto, že si sa jej vkuse sťažoval a ona ti vkuse dvíhala náladu tými hodinovými telefonátmi a jednoducho ju to prestalo baviť, pretože baby nemajú radi, keď jej vkuse nejaký chalan fňuká do telefónu a na všetko sa sťažuje (niečo ako ja), takže jej jednoducho došli nervy a povedala si stop.
Nekontaktuj ju, ak si to želá. Možno sa do teba zamilovala, no videla, že ty k nej necítiš nič, prerušila kontakty. To, čo ti povedala, je výhovorka.
Ak to tak je, nekontaktuj ju. Je možné, že sa trápi a chce na teba zabudnúť. Ak ju máš naozaj rád, budeš to rešpektovať.