Skúška v Autoškola - pomóc

Príspevok v téme: Skúška v Autoškola - pomóc
Andrea11281

Dobrý deň.
Prosím vás všetkých o radu.
Asi pred 3 týždňami som mala poslednú praktickú jazdu v autoškole. Zajtra (t.j. 3.4.) mám záverečné skúšky v Bratislave. S teoretickou časťou - testy nemám najmenší problém, všetky mám preriešené a robím ich na 100%. Nuž, horšie to je s praktickou časťou - nikdy som s autocvičiskom nemala problém, ale na poslednej jazde som z nepozornosti zhodila kužeľ, keď som cúvala do "garáže". Ale ani toho sa moc nebojím, lebo to bola len nepozornosť, inak som to vždy robila veľmi dobre. Najväčším strašiakom je pre mňa jazda v premávke.Trochu mi robia problém križovatky ale najväčší je radenie do pruhov, často sa mi podarí prejsť do jazdného pruhu pre autobusy. Prosím vás o radu, ako urobiť skúšku. Pán inštruktor mi hovoril, že to nemám šancu dať, ale ja si verím. Ako to u vás prebiehalo? Aké máte skúsenosti? Ževraj tu v Bratislave chodievajú veľmi prisni skúšobný policajti. Dakujem.

if

Aha, tak gratulujem ti k uspesnemu zvladnutiu skusky a zelam vela stastne najazdenych kilometrov. Ale aj aby nikdy nechybali peniazky na benzin, co najmenej (podla moznosti ziadne) necakanych vydavkov za opravu auta, nech ti to slape :)

Andrea11281

Ďakujem za rady.
if - neviem či si si všimol dátum, kedy som mala mať skúšky. Našťastie už mám po. Všetko som dala.

if

Nemas sa coho obavat. Zvladli sme to vsetci, zvladnes to aj ty. Je to skoro ako skuska dospelosti, ktorou si musis prejst. Auto potrebujes ku kazdodennemu zivotu, mnohokrat sa bez neho neda najst ani robota. Lebo skoro vsade treba dochadzat. Zatial sa maj a zlom väz :)

Cyts

Cvicisko ti odporucam rob pomálinky. To do tych 12 ci kolko minut stihnes. Ja som furt zhadzovala kuzele ale ku podivu nie na skuske.
No a premavka, fuha ze bratislava :D aj keby nedas, mas dalsie pokusy. Hlavne nerob hlupe chyby ako nedatie si pás, nevyradenie a nezatiahnutie ručnej brzdy, ... kolkí nedali a sli na treti pokus a v poho. Tak choď hlavne uvolneno. Aj ked ja si myslim ze to das lebo zas az taka hroza to nie je. Ked budes v premavke a to zaradovanie sa do pruhov tak sa neboj spomalit a rozmyslat ak si nie si istá. Nas ucili ze ak napr ideme pomalšie tak mame na to asi nejaky dovod a vzdy si za nim musime stáť a jasne tomu policajtovi povedat- siel som pomalšie lebo tam boli jamy, bol predomnou cyklista a oproti slo auto pre istotu som spomalil až zastavil vozidlo- lepsie ako toho cloveka ohrozit. A hlavne sledovat aj pravé zrkadlo, ked obiehas cyklistu, u nas na to policajt bral dost ohlad. Neboj sa ty nič