Mama ma nikdy nemala nejako rada. Otec mi povedal ze ma neplanovali, no bohuzial stalo sa. V detstve po mne vzdy kricala a ja som uz od vtedy bola nesmierne tichá. Trvalo mi vsetko dlho, kym sa naucim pisat, citat. Nedokazala som sa ludom divat do oci az do deviatej triedy.
Mama proti mne stale nieco mala. Vzdy sa akoby tesila ked som omylom spravila nieco zlé napr rozbila tanier. Hovorila ze som hlupe decko, s otcom sa neustale hadaju, uz som tu kedysi mala o tom temu. Hovori mu aby skapal. Ja jedina z báb z našej dediny sa neobliekam vyzyvavo a nechodim na diskoteku ale pre nu som vzdy ja tá zlá. Chyba mi to mat matku ktorej by som sa mohla zdvoverit. Vsetko vzdy bolo tabu v nasej rodine. Nevedela som co je menstruacia, co su mnohé iné veci, nemali sme vtedy internet az v skole na prednaske. Potom nastastie sme ho uz mali a dozvedela som sa čo bolo treba.
Vsetky tie slová ktore mi povedala sa mi akosi vracajú a je zo mna zly clovek s velmi temnými mysienkami. Zacinam citit hnev voči svetu, viem je to hlupost. Stavam sa agresivnou, mam chut sa s niekym bit, s niekym kto je odomna silnejsi, aby ma zbil a prebral ma nejako z tejto bubliny. Je zo mna pesimista ktory nevie co je láska. Mam inak 18 rokov. Neviem si to vysvetlit ale mam také nutkanie aby mi niekto ublizil fyzicky a tým padom znici tu psychickú bolest. Neviem si to vysvetlit co ma to napada, ja som proste divná ....
Mama mi od detstva ubližovala slovami a teraz sa zo mňa stáva zlý človek
Nemala si to ľahké počas celého detstva, ale určite nechceš byť ako tvoja mama, len máš teraz z toho celého také myšlienky. Ale skús myslieť tak, že nikdy nebudeš chcieť byť taká ako tvoja mama, lebo tak, ako si si to ty po celý ten čas nezaslúžila od tvojej mamy, tak si ani druhí nezaslúžia, aby si na nich bola bezdôvodne zlá.
Ahoj ničoho sa neboj to nie je tak ty nie si zla ,len to že ti hovori tvoja matka ktorá by ti mala byt najbližšie a ti si tomu vystavená sa na tebe odráža som si celkom istá že ti taká nie si nie si zla to sa len v tebe záčina zhromažďovať hnev pretože ti to matka hovori nie je tomu tak never jej ,si len človek to čo cítiš je úplne normálne najmä keď to trvá tak dlho to by začal cítiť každý ale neznamená to že si zlý človek len už je to na teba pri lis nevieš to ventilovania .Viem je to kažte ale nepočúvaj maminu si určite fajn .ahoj a drž sa