Nemá to zmysel

Príspevok v téme: Nemá to zmysel
Odpad

Dobrý deň,
Neviem úplne ako začať ale asi najprv niečo o mne. Mám skvelú rodinu rodičov vysokoškolsky vzdelaných inteligentných ľudí a podporujú ma ako to len ide. A potom na druhej strane som ja na strednej škole som nemal žiadne problémy no nastali až pri maturite keď som na písomnej časti zle napísal výsledky a musel som ju opakovať následne ma na autoškole vyhodil policajt úplne na konci za takú hlúposť že aj inštruktor krútil hlavou napriek tomu všetkému som sa dostal na VŠ a studujem no v prvom semestr sa mi nepodarilo spraviť 2 skúšky. Už po tej maturite som začal mať pocit že nemám v zivote na viac ako robiť upratovača a vsetky tieto neúspechy zo mňa spravili úplnú trosku. Nedokážem ráno vstať z postele bez myšlienky na samovraždu a večer chodím spať o 3 aby som zaspal rýchlo a nemusel rozmýšľať o tom ako zlyhávam. Nemám komu by som o tom povedal lebo si nikoho k sebe nepúšťam no všetci už aj tak na mne vidia že nie som v poriadku. Ak by som sa zabil mali by všetci po trápení. Neviam sa prinútiť niečo spraviť lebo aj tak viem že to nikam nedotiahnem môžem to rovno skončiť nemusím čakať.

Anonym_93436

Až moc si sa začal ľutovať. To je v pohode že niekedy zlyháme a spravíme chybu , sme ľudia predsa , nik z nás nie je dokonalý.
Začni si zase viacej veriť , ľútosťou nedosiahneš nič , len sa budeš kvôli nej držať na dne. Smrť nie je riešením , vstaň z postele sprav dvadsať klíkov alebo toľko koľko zvládneš a makaj ďalej.