Ahojte baby trosku sa hanbim. roky rokuce mam problemy z nechtami na palcoch.raz som s tym bola u koznej to mi kazala odstrihnut necht ale ze nic tam nie je a ze jedine strhnut.vtedy som ich mala take ako ked mate privrete .ja si to s tym pilnikom ked tak len osmirglujem a nalakujem nech to trocha vyzera.aj sa mi ulomilo ale inak je to stale rovnake. myslym ze spustac boli kedysi jedny tenisky adi tesne a fakt neviem.poradte co kde ako dakujem moc
Necht
Za prve zmen koznu. A za druhe, toto sa nevytvori po noseni tesnej topanky. A keby aj, tak uz by ti davno necht vyrastol. Chod k inej koznej a ries to. Moze ist o plesen alebo bars aku pliagu
No moja to by trebalo dať dole. Ja som mala tiež problém s nechtami na prstoch vedla palca na nohe, tiež sa mi zrastali, boli žlté a vyrastali mi hoci ako, ale ja som si robila každý týždeň pedikúru, poriadne ich obstrihala, aj keď to bolo bolestivé niekedy, no dalo sa to vydržať a vždy som si všetky nechty namazala takým olejčekom na nechty na spevnenie a proti lámaniu nechtov a čuduj sa svetu, samé mi to odišlo. Už nemám žiadny problém, nechty mám krásne a tie čo som mala poškodené, tak mi vrchná vrstva nechtu odpadla a pod tým mám zdravé nechty, už vyrastené. Ale pozerám že ja som to nemala až tak ako ty a ty to máš k tomu na palcoch, kde je väčšia plocha nechtového lôžka, čiže ísť s tým na chirurgiu, nech to dajú dole. Veľa štastia :-)
Tak ten nech treba urcite strhnut, kozna je asi slepa ked ti povedala ze to nic nie je, treba ten necht cely dat dole, aby ti mohol narast novy.... a vyhnut sa tesnej obuvi, ked je obuv nepohodlna, tak ju nenosit a kupit si hociake aj keby platenky, ktore su pohodlne, netlacia a vetra sa v tom noha... ja si ani neviem predstavit ze by som nosila nejake tesne topanky, raz mi stacilo ked som si omylom vyskusala topanky v obchode, ktore boli o cislo mensie a nevedela som sa v nich ani postavit, nieto este chodit....