panicka porucha

Príspevok v téme: panicka porucha
janocka372

mam 54 rokov panicku poruch mavam pravidelne kazdy mesiac a objavi sa z cistajasna ked sa zle vyspim a teraz som po operacii chrbtice a porobim take lahsie domace prace a potom mam problem vyjst vonku ved je sice este zima ale bojim sa ze prechladnem aprejavujesa to taky strach triaska stuhnutie svalstva nezaujem o nic podrazdenost a taka nervozita a este aj take tazke myslienky a neviem sa toho zbavit pouzila som Rivotril2 a tiez diazepan 10 potomma to pomaly ukludnovalo uz som sa citila lepsie bola by som rada keby sa nasiel nieko kto by bol ochotny mi tiez napisat ako to on riesi tuto pliagu je to velmi neprijemne len sa toho zbavit dakujem vsetkym ktori sa zapoja a napisu mi otom ako to prezivte vy

Tomas12345

mam 54 rokov panicku poruch mavam pravidelne kazdy mesiac a objavi sa z cistajasna ked sa zle vyspim a teraz som po operacii chrbtice a porobim take lahsie domace prace a potom mam problem vyjst vonku ved je sice este zima ale bojim sa ze prechladnem aprejavujesa to taky strach triaska stuhnutie svalstva nezaujem o nic podrazdenost a taka nervozita a este aj take tazke myslienky a neviem sa toho zbavit pouzila som Rivotril2 a tiez diazepan 10 potomma to pomaly ukludnovalo uz som sa citila lepsie bola by som rada keby sa nasiel nieko kto by bol ochotny mi tiez napisat ako to on riesi tuto pliagu je to velmi neprijemne len sa toho zbavit dakujem vsetkym ktori sa zapoja a napisu mi otom ako to prezivte vy

No tak ono je dobre mat pri sebe nejaky ukludnovak, avsak netreba ich uzivat casto lebo na tom moze vzniknut zavislost. Ako dlho ich uzivas a ake davky beries ?

Mimochodom na panicku poruchu sa primarne pouzivaju antidepresiva, tie maju na nu dobry liecebny efekt a velmi dobru uspesnost liecenia.

Dolezite je nebyt v depresii, ak je clovek v depresii tvori sa mu v mozgu menej serotoninu a menej serotoninu znamena aj viacej panickych atak. Preto je dolezite mat v zivote nieco co ty bude prinasat stastie a pokoj na dušu a týmpadom sa ty bude tvorit viacej serotoninu a to znamena menej panickych atak.

Velmi dolezite je aj pozitivne myslenie a velmi pomaha silna viera v Boha.