Som nešťastná

nicollette12

A preco si myslis ze si uplne sama? Urcite UPLNE sama nie si... a si este mlada, mas najlepsie roky zivota, este si uzivaj, pokial nemas partnera, nie doma byt stale a stracat cas.... ak ta praca nebavi, tak ak chces robit nieco co by ta bavilo a myslis ze by si mala sancu sa tam dostat, preco to neskusis? Aspon skus nieco pohladat v ramci moznosti a uvidis, ked ta bude aspon ta praca bavit, tak prides na uplne ine myslienky.... vela stastia :)

Tomas12345

Zmena práce,
Najdenie si partnera
Najdenie si konickov a vecí ktore ta budu robit stastnou
Viera v Boha

Toto su 4 veci ktore ak spravis, bude ti lepsie

TutanchámonxD

Som na tom podobne aj keď ja mám 24 rokov ale moje dni tiež vyzerajú tak, že idem na nočnú po ktorej spím asi tak do 17stej a o 19:11 mi ide autobus zase do nočnej. Teraz mám dva dni voľno a viacmenej vkuse len spím cez deň, pretože sa neskutočne nudím a v noci buntoším, pretože som vyspatý a pozerám YouTube videá, jem a pičujem ako to je všetko na nič.

Bnb

Je to možné, že z tej psychickej vyčerpanosti si aj fyzicky unavená. Stereotyp je teda ten najhorší životný štýl, musíš hold niečo zmeniť, najlepšie by bolo rovno tú prácu. Pokiaľ nemáš možnosti tam kde žiješ, zamrstnaj sa inde, máš v tom výhodu, že ťa nič nedrží, keďže píšeš, že nemáš nikoho (neviem ale či to nebolo myslené len na partnera, tak prepáč, keď som to zle pochopila). Je najvyšší čas na to, keď budeš staršia už ťa skoro nikto nezamestná.
Zmena je život a pokiaľ nezmeníš niečo ty, nezmení sa to samo.

simaITA

Ahoj, viem ako sa citis, tiez mam take stavy obcas a to mam muza. Citim sa vzdy lepsie, ked niekam vypadnem, idem na vylet, na dofcu, najlepsie sama, alebo s kamoskou, ak chces napis....aj to niekedy pomoze.