Je pravda ze ked dame STOP cigaretám ,tak priberieme?bohužiaľ momentálne mam taky problem ze sa mi neda vôbec pribrat hoci robim vsetko mozne preto.prestala som preto aj fajčiť.viete nejake rady?
Naozaj sa pribera ked dáme STOP cigaretám ?
Ano, pribera sa z toho. Treba pravidelne sportovat a dodrziavat pitny rezim, ale hlavne chvilky stravene v minulosti pri cigaretach nenahradzat chvilkami stravenymi pri sladkostiach a pri jedle. Vyhybat sa pazravosti. Da sa to.
Pokiaľ si ektomorf, tak to budeš mať s priberaním ťažšie. Ale kvalitnými doplnkami a posilňovanim (fitness) by si sa mohla dopracovať k peknému aj zdravému telu. Ja o Tom veľa čítam ale sama si neviem rady ale ja mám zas iný problém.
Že si prestala fajčiť je len tvoje veľké plus a určite si to udrž. Čo sa týka postavy určite najdi nejakého dobrého fitness trénera alebo trénerku ktorá presne zistí aký typ tela máš nastaví ti jedálniček. Skús pozrieť na yt Katy blazickova je to češka veľmi milá dokonca aj jednu mladu anorekticku dala doporiadku tuším sa s ňou dá aj online spolupracovať
Pokial beries tabletky proti fajceniu tak ano. U mna to tak bolo.
Nefunguje to podľa mňa automaticky, ak prestaneš fajčiť, tak by si mala mať väčšiu chuť do jedla, o tom to je celé. Ty by si mala rozhýbať svoj metabolizmus, lebo je pravdepodobne zablokovaný.