V 25ke stále jak decko

Príspevok v téme: V 25ke stále jak decko
Gump43

Zdravím, chcel by som vás poprosiť o názor na toto:
Mám 25, pracujem ale stále žijem u rodičov nakolko som vtedy bol nezadaný tak som radšej chcel našetriť do budúcna. Samozrejme prispievam do domácnosti ako finančne tak aj hociktoré práce porobím. Pred pol rokom som si našiel priateľku a začali sme spolu tráviť dosť času, často u nej aj prespím. U mňa nikdy neprespáva kedže nemám vlastnú izbu. To sa našim nepáči (zrejme si privelmi zvykli na to že som bol predtým skoro stále doma) a stále budú tvrdiť že keď mám u nich bývať tak nech som aj doma. Skúšal som sa s nimi dohodnúť no ale to bola dohoda že "vtedy budeš doma vtedy budeš doma..." proste len podla nich. Už ma z toho ide je***ť.
Prosím len názor na našich, vlastné bývanie s priateľkou teraz žiaľ riešiť nemôžeme kedže bude končiť školu a robiť ešte nevie kde, no zrejme to bude ďalej odtialto takže to zrejme až v priebehu leta a dovtedy musím nejako vydržať.

Mrauka

No ano, ked byvas u rodicov, tak sa k tebe budu spravat ako k decku, je jedno, ci mas 25, alebo 40.
Jedine riesenie je odist i ked to nechces pocut. Ine riesenie nie je.

Vyberava

Riešením tvojho problému je vydržať to do leta, ako si už písal. Doteraz keď si to vydržal tak pár mesiacov ťa nezabije, ale aj tak keby to bolo až také zle, tak už dávno s nimi nebyvas.