Čo má proti mne ? Prečo práve ja ? (pokračovanie)

Príspevok v téme: Čo má proti mne ? Prečo práve ja ? (pokračovanie)
Alexxka

Ak by si niekto nevedel spomenúť, tak áno som to ja, ktorá písala ohľadom toho, že mi spolužiak robí zle (vetami typu smrdíš a podobne).
Tak asi po mesiaci sa opäť hlásim. Ale popravde, nechcelo sa mi tu znova písať, ale sľúbila som, že tu napíšem ako sa veci majú a tak... a pre istotu som radšej založila novú tému.
Takže niektorí mi tu na fóre písali, že ho mám jednoducho ignorovať, že on prestane, a niektorí mi napísali, že mu mám na to niečo povedať (niečo ako: nech s tým prestane).

No po tých jarných prázdninách som si myslela, že na to zabudne a prestane s tým. Lenže on to o mne začal rozprávať opäť, už hneď v prvý deň po prázdninách...
Keď som to už fakt nemohla vydržať tak raz keď som ho videla, ako ide sám po ceste ráno do školy, tak som šla za ním, a spýtala som sa ho, že prečo to robí. A on ? On mi na to nič nepovedal, ale bolo vidieť, že je zaskočený.
Potom s tým pár dní prestal...normálne prestal...lenže po pár dňoch začal opäť... a trvá to stále, vlastne až doteraz. Ale už to povie menej krát za deň, ako vtedy.
Takže tak.
A čo sa týka toho, čo mi písala Omen, že je asi iba "buchnutý" do mňa, tak si mala pravdu. Mne to nakoniec povedali aj spolužiačky, že to vidieť na ňom.
Ale aj tak ho nechápem. Je vidieť, že ma to trápi, a on to aj tak robí.

NaRovinu

Sa čudujem, že si naňho ešte "nevybuchla". Proste na toho degeša nakrič, že ak neprestane, dopadne zle. A ponadávaj naňho.
Nech ti ani nenapadne byť naňho milá a dávať sa s ním dokopy. Nakrič na toho degeša, poriadne mu to vytmav a potom ho ignoruj.

Simi30

Chalani v nizkom veku su v tomto divni. Oni akokeby tymto sposobom bojovali proti vlastnym citom. Nechcu si to priznat, je to nejaky obranny mechanizmus. Mne takto robil tiez spoluziak zle. On bol celkovo zly. Moj otec bol u nich doma XY krat a fakt ho chcel uz zadavit. Potom raz isiel so mnou zo skoly sam, zase mi zacal robit zle, potom prestal a povedal, ze on ma ma vlastne rad a pacim sa mu. Bol ako vymeneny, ale v skole mi zase len robil zle. Mne sa nepacil, ja som ho nenavidela. Boli dni, ked som sa bala ist do skoly, napadol ma aj fyzicky. On to nemal v hlave v poriadku. Teraz ani vlastna rodina (jeho) nevie, kde je a co s nim je...

Alexxka

Palo 9 Áno, tiež sa mi páči, už som to sem písala.
Len problém je v tom, že neviem, čo si o ňom mám myslieť, príde mi taký trochu namyslený a v škole robí často problémy... a sme úplne rozdielne povahy v podstate.

Palo 9

No dobre...A ty si čo o ňom myslíš ? Si do neho tiež buchnutá ? Ak nie si, nechápem, prečo si jeho šikanu nenahlásila vedeniu školy, rodičom...