Ak by si niekto nevedel spomenúť, tak áno som to ja, ktorá písala ohľadom toho, že mi spolužiak robí zle (vetami typu smrdíš a podobne).
Tak asi po mesiaci sa opäť hlásim. Ale popravde, nechcelo sa mi tu znova písať, ale sľúbila som, že tu napíšem ako sa veci majú a tak... a pre istotu som radšej založila novú tému.
Takže niektorí mi tu na fóre písali, že ho mám jednoducho ignorovať, že on prestane, a niektorí mi napísali, že mu mám na to niečo povedať (niečo ako: nech s tým prestane).
No po tých jarných prázdninách som si myslela, že na to zabudne a prestane s tým. Lenže on to o mne začal rozprávať opäť, už hneď v prvý deň po prázdninách...
Keď som to už fakt nemohla vydržať tak raz keď som ho videla, ako ide sám po ceste ráno do školy, tak som šla za ním, a spýtala som sa ho, že prečo to robí. A on ? On mi na to nič nepovedal, ale bolo vidieť, že je zaskočený.
Potom s tým pár dní prestal...normálne prestal...lenže po pár dňoch začal opäť... a trvá to stále, vlastne až doteraz. Ale už to povie menej krát za deň, ako vtedy.
Takže tak.
A čo sa týka toho, čo mi písala Omen, že je asi iba "buchnutý" do mňa, tak si mala pravdu. Mne to nakoniec povedali aj spolužiačky, že to vidieť na ňom.
Ale aj tak ho nechápem. Je vidieť, že ma to trápi, a on to aj tak robí.