Poradte mi lebo sa zblaznim z tych jebnutych reklam

Príspevok v téme: Poradte mi lebo sa zblaznim z tych jebnutych reklam
Menoapriezvisko

Ide ma uz jebnut zo vsetkych reklam a najmä z reklam na instagrame .....Neviem ci len ja mam doslova kazdy 5 prispevok reklamu ....Mate to aj vy ?
Prosim poradte mi ako na tie reklamy ....uz som skusala vselijake Adblocky a podobne ...nic sa tym nezmenilo ...aj na youtube same reklamy ...........je ich uz viac nez na telke a telmu som koli nim prestala pozerat ....poradte mi lebo sa z toho zblaznim .....nic si nemozem pozriet ......

blokovac

ja odporucam namiesto adblock ublock origin. zevraj je menej narocny a s reklamou nemam problem.
okrem toho este odporucam rozsirenie ghostery, ktore tiez pouzivam.

Blbecfakt

Ped: tvoje príspevky (všetky,ktore píšeš) sú tak neskutočne trápne a nezáživné, nie je to vtipné, ak si to myslíš, ale neskutočne úbohé a tvoj "humor" je na úrovni mrazenej zeleniny z Tesca

ModraObloha

Nechapem ako si mohla skusit Adblock ked na youtube ti tie reklamy stale idu... ja to mam zapnute a reklamu nevidím a celkovo mi to už zablokovalo 500K reklam. AK maš google chrome a nainštalovaný ADbock tak klikny na tie 3 bodky hore v pravo potom daj dalšie nastroje kusok nižšie ako je stred a tam najdi rozširenia. V rozšireniach najdi adblock, adblock+ a pozri či sú zapnuté.. ja mam oba zapnute a reklamu vidím len ked chcem pozerat film kde to bez vypnutia nenačita film.. ale hned potom zase zapnem... ono do istej miery sa to dá znášať ale ked človek počuva hudbu a každých 5-10 minut ti do hudby aj uprostred videa začne hovorit nejaký mamlas tak jasne že je to na nervy.. keby tie reklamy robili aspon štýlovo a dobre.. ale väčšina su hnusne reklamy, ktore sa strašne vnucujú, hnusný otrepaný hlas ktorý vyzdvihuje všetky pozitíva ako keby neexistoval žiadny zápor, nieoč na štýl, najlepši produkt na svete.... žiandy humor nič.. a to vnucovanie.. som rad za ten adblock :) pozri si to a ak ti to nejde tak skus preinštalovat google chrome.. normalne ho na totalku odstrán.. raz sa mi stalo že mi nejaký program vypol adblock a nedal sa zapnut, a všade mi nahádzal reklamy, dokonca mi nastavil reklamy aj ako moje oblubene stránky atď... je to svinstvo..

ped

A čo je to Instagram? To je niečo ako instantná polievka alebo čo to vlastne je? Ja si reklamy pozriem, že čo je nové a tak, ale väčšinou aj tak neviem, na čo vlastne išla reklama.