Povolanie k osobnosti INFJ

Príspevok v téme: Povolanie k osobnosti INFJ
Lucy 23

INFJ (skopírované z istej stránky :D): Citlivost, empatia, psychológia, filozofia, dobro pre celú Zem, vnímanie detailov, hľadanie múdrosti, záľuba v umení, záujem o problémy druhých a ich riešení, som taký tichý pozorovateľ, ktorý je veľmi rád sám (nie vždy), ale mám rada ľudí.

Zaujíma ma psychológia, hudba, biológia. Vo svojom budúcom povolaní chcem pomáhať ľuďom, zanechať stopu v ich živote. Najlepšie by bolo pracovať s menšou skupinou ľudí. Aké povolanie je pre mňa vhodné? Prípadne aká SŠ?

Ďakujem za všetky odpovede :)

Lucy 23

A toto sú vhodné pozície, niekt. ani neviem čo znamenajú - je to z anglickej stránky, tak ako aj tie nevhodné :D :
Terapia po operácii, Vzdelávanie verejnosti v oblasti zdravia, Rodinný lekár,  Rehabilitačný pracovník, Psychiater, Asistent lekára, Masér, Výživový poradca, Lekársky výskum

Klinický psychológ, Poradca, Sociálny pracovník, Speech Pathologist, Duchovný

Vedec v oblasti sociológie, výživy, životného prostredia, Genealóg

HR Manager, Korporátor, Tréner, Environmentálny advokát, Mediátor

Učiteľ v MŠ, Špeciálny Pedagóg, Kariérny poradca, Školský psychológ

Knihovník, Kurátor, Prekladateľ, Editor, Technicalmator, Maliar, Hudobník, Interiérový Designer

Lucy 23

našla som zatiaľ nevhodné povolania:
Automechanik
Elektro
Finančný manažér a práca s fin.
Hasič
IT
Kuchár
Letecký mechanik
Manažér reštaurácie
Marketing
Mechanik a nastavovač strojov
Moderátor
Obchodný manažér
Odborník na reklamu
Policajt, vojak, ochranka
Politik
Poľnohospodár
Poľnohospodársky mechanizátor
Predaj
Product Prototyping/Research Studies
Reportér
Sekretár
Účtovník
Vystupovanie pred väčšou skupinou ľudí a ich motivovanie
Zákaznícky servis
Zememerač

ides

Velmi strucne charakterizovane tuto. Malo o tom pises. Pozri stranku www.emiero.sk a dozvies sa viac, das si velky test. Ten uplne najpodrobnejsi a najväcsi. ked ti potom pride hodnotenie, tak budes toho vediet ovela viac o svojej osobnosti a budes tam mat vypisane do detailov povolania teda celu kopu povolani, ktore su pre teba vhodne a zase aj celu kopu povolani, ktore su pre teba absolutne nevhodne. Asi si nebola na tejto stranke. Chod na nu, uvidis, hodnotenie sa ti zapaci a bude super. Podrobnejsie a detailnejsie hodnotenie tvojej typologie osobnosti ti ziadna internetova stranka neda.

Anonym_93436

Napadá ma zdravotnícka škola ale tá je dosť ťažká. Inakšie najideálnejšie povolanie je asi Psychológ , Životný poradca ( Kdesi som niečo podobné videl :D ) alebo Sociálny pracovník.
Taktiež som INFJ ale študujem školu zameranú na techniku takže som trafil úplne mimo. Sme taká zvláštna povaha a mám pocit že je nás aj najmenej na svete ak sa nemýlim.