Nevladzem zit aj ked sa snazim

Príspevok v téme: Nevladzem zit aj ked sa snazim
Smutna0000

Ahojte, znovu a zas pisem na toto forum dufajuc ze mi niekto naozaj dobre poradi alebo pomoze alebo aspon sa vyrozpravam ako vzdy.

Neviem zvladat zivot, pritom nemam az tak vazne problemy ako ini ludia, ano uvedomujem si to, ale moja psychika je strasne slaba a nezvladam nic.
Popisem moj zivot v skratke, mam 29 rokov a nic. Pracujem momentalne par mesiacov v praci co ma nebavi je narocna a za almuznu, pridem vzdy domov unavena a nic ine sa mi uz nechce a nevladzem, musim ist skoro spat, na vikend sa tesim, no ked pride nemam ist kam ani s kym a preplacem ho cely, nakoniec som rada, ze znovu pride pondelok. Nemam kamaratky, ani jednu, vsetko sa skoncilo, nakolko byvale kamosky maju svoje rodiny a uz sme sa odcudzili lebo nemaju cas. Mala som vztah takmer 5,5 roka, v ktorom som sa len trapila a plakala, partner sa nechcel ozenit a vsetko ostatne stale odkladal, ked som sa rozisla, tak neprotestoval a nic neurobil, takze je jasne, ze mu na mne nezalezalo. Doma sa kazdu chvilu hadam s mamou, je velmi naladova, rada pije a potom si to na nas doma kompenzuje, krici za nic atd, na mna to dolieha este viac. Sem tam sa snazim ist von, prejst sa, pocuvat hudbu, bavia ma veci, tak si najdem nieco, ale to je len chvilu, vzdy aj tak upadnem do depresii a placem, na co si spomeniem tak sa mi rozbusi srdce. Ked si predstavim kolko mam rokov, nemam partnera ani babo, nemam sa kde ani s kym ako spoznat, nemam s kym kam ist. Jednoducho len dni prechadzaju a prezivam, rano vstanem, odrobim a idem spat. Som strasne nestastna, aj by som sa snazila ist niekam, no keby mam aspon jednu kamaratku :( vsetko je proste zle a zvlast najst polovicku v tomto veku. Co mam robit, nevladzem zit a nezvladam dalej. Casto myslim len na to ako by som najradsej nezila, ale kvoli rodicom som tu.

Tomas12345

No tak ono ak ta nebavi praca a malo zarabas tak si mozes najst aj inu pracu, mozes si najst pracu na polovicny uväzok síce za nu dostanes menej penazi ale budes aj menej pracovat a mat viac casu.
Zarobis tak mozno od 320 eur nahor zalezi od prace, no ak byvas s mamou tak predpokladam ze neplatis jej za najom ale len za energie ktore minies a na jedlo a na to a na ostatne veci by ty tych 320 eur stacit.

Bolo by dobre kebyze zlepsis svoj vztah s mamou, skus si s nou pohovorit porozpravat sa preco si na tebe vybija zlost a ci nepotrebuje nejako pomoct. Ak by si mala dobry vztah s mamou mohla by si s nou chodit spolu von.

Mozno by nebolo najst si nejakeho partnera, s ktorym by si stravila spolocne chvile.

TutanchámonxD

Kafe nepis, ze vsetko nie je na hovno. Vsetko je v dnesnej dobe na hovno. Este len vstanem a prve co pocujem je zase, ze mama hovori sestre ako nie su paniaze a cely zivot pocuvat od dietata kazdy jeden den to iste. A ja mam mat naladu z niecoho ? Z toho ze som frustrovany z celeho zivota a este aj toto neustale pocuvat. Este ze som si nasiel new robotu v ktorej budem zarabat v cistom cca 550-600€. Budem jei davat vsetky peniaze a konecne budem mat klud asoon od tohoto. Moj pvy krok ale lepsie zit.

kafe

ty si typ človeka, čo sa potrebuje na niekoho "zavesiť" - partner, kámoška - aby dokázal žiť a fungovať. To neni zlé, len v tvojom momentálnom stave, kedy si zúfalá a kričí to z teba, je to dosť odpudzujúce. Takže kamošku by som určite teraz nehľadala, snaž sa dostať aspoň čiastočne do neutrálu, kedy ti neni fest zle ale kus lepšie a postupne zase lepšie, až sa dostaneš na suchú pôdu. A potom kamošky prídu samé, ani hľadať ich nemusíš.
Na víkend si môžeš robiť program - zumba, fitko, brušné tance, joga - vyber si jedno, máš tam aj spoločnosť, len sa po ľuďoch "nevešaj", nehľadaj tam kámošky, skôr si vychutnávaj spoločnosť, príjemne a užitočne strávený čas. Na FB je stránka Parťák na hory (vraj je aj niečo podobné na bike) - pridaj sa k niekomu na túru. Chodia sa aj úplne ľahké prechádzky, takže niečo určite nájdeš. Ja tu stretávam mrte fešných, bezdetných, slobodných tridsiatnikov a ide ma poraziť :D lebo ja chcem chlapa s deťmi, kľudne aj tridsiatnik (hoci mám o desinu viac) a takého nie a nie stretnúť. Nevadí, ono to príde v ten správny čas.

"vsetko je proste zle" - ty jo, koho mi toto pripomína? Tuty, vidíš že nie si sám a všetci depkáči, čo majú život na hovno, majú do bodky to isté MYSLENIE, pohľad na život, nevedia oceniť SVOJE kvality, seba, to dobré čo v živote majú. Slečna, nauč sa byť konkrétna a ked je niečo nahovno, tak to pomenuj konkrétne, že čo. A nehovor že všetko je nahovno, lebo NENI. Dobre, som sama, deptá ma to až tak že si asi hodím šípku z okna. Takže čo môžem robiť, aby mi bolo lepšie? Hľadaj si aktivity spojené s ľuďmi - spievanie v zbore, kurz varenia, pečenia, šitia... Hľadaj sama na sebe, v čom si dobrá, schopná, šikovná a trochu si uvedomuj tieto svoje plusy a rozvíjaj to. Si cenný človek a potrebuješ sa naučiť samu seba tak aj vidieť. Ďakuj za každé jedlo, ktoré máš, si zdravá, aj za to môžeš denne podakovať a zvykni si trošku inak rozmýšľať - večer si prejdi deň a vypichni okamihy čo sa ti páčili, pri ktorých si sa cítila dobre a poďakuj za to. Čo si nezvládla a nepáčilo sa ti, zvládneš nabudúce inak, zachováš sa tak aby si z toho mala dobrý pocit. Si dospelá, vymyslieť si program podľa toho čo ťa baví už musíš sama. Ako sa chceš starať o svoje deti, ked sa nevieš postarať ani len o voľnočasový program pre SEBA! Hlavu hore, nádych výdych - ideš! Zvládneš to.

ModraObloha

Ani na neho nereagujte... je to troll... proste niekto ma vela času tak sa nudí vypisovanim kokotín... (nevyjadrujem sa k autorke)

TutanchámonxD

"Dedynsky ožraty kokoty" tak toto može napísať len úplný tupec a ešte aj gramaticky zle. Je zrejmé, že vyrastá v jaskyni alebo niekde ďaleko od civilizácii a strávil hodinu cesty smerom do mesta len preto, aby sa mohol pripojit na internet a ukázat, že má v hlave nasraté.

Dalsia7777

Ist mozes aj sama von a zoznámiť sa na nejakej akcii,ktore sa robia v kaviarnach alebo sa prihlasit na nejaky zaujmovy kruzok.(vsimat si mestske nastenky)neviem odkial si,ale aj v mensich mestach byvaju take prilezitosti.alebo sa pridat do krestanskeho spolocenstva,ak si veriaca(opytat sa knaza,ci take tam mate).ono to nepojde lusknutim prsta,ale po case by si mohla niekoho spoznat.