Posledných asi 5 rokov sa mi stále zhoršuje zahlienenie. V noci kvôli tomu každú chvíľu kašlem, ale aj cez deň je to nepríjemné. Hlieny mi stekajú do hrdla a neviem sa ich zbaviť. V čom je problém? Stravu som úplne zmenila už dávno, mlieko a mliečne výrobky nejem vôbec, konzumujem veľa zeleniny a ovocia, prakticky všetko v bio-kvalite. Nejem sladkosti, pijem iba vodu. Múku iba špaldovú a ražnú a aj to minimálne a určite nie každý deň. Robím si všelijaké očisťovacie kúry, ale nijako sa to nezlepšuje. Nevie niekto čo toto môže spôsobovať a ako sa toho zbaviť? Ďakujem za rady.
Ako sa zbaviť zahlienenia? Je to stále horšie
akupunktúra-tu sú dvaja viníci,pľúca a nos-obidva preličiť
tvoje zajlienenie roky urcite normalne nieje. najlepsi idhlienovac je sirup Solmucol, moze sa uzivat dlhodobo, nie je to ziadne chemicke svinstvo, je to prirodna telu prirodzena latka, radil to tu pred rokmi aj sam RNG. Celkom urcite chod na alergologiu , daj si urovit testy na pele, roztoce, nechovas nejakeho psika, macku? Vsetko si daj porobit + testy na potravinove alerie, aj na intoleranciu potravin /pozor, alergia a intolerancia nie je to iste/, aj testy na celiakiu. Drzim palce, nech sa dovod najde , ak nefajcis a vynechal si mliecne vyrobky, musis hladat inde. Prijmaj aj vela vitaminu C.
Určite skús NAC, dlhodobo.