Teen gay/bi/hetero

Príspevok v téme: Teen gay/bi/hetero
Matt_KO

čaute, tento príspevok je len pre tých, čo si chcú niečo málo z mojho života prečítať a pomocť mi :)
Táákže, mám 16 rokov, chodím na gympl a tento príspevok sa bude týkať hlavne orientácie atak.. Začal by som takto, som chalan, asi 176cm vysoký, mám 89kg :/, no pri mojej výške a postave je to mierna nadváha, necítim sa byť tlstý, celkom rád športujem, ale ten tuk je na mne vidno :_D Som celkom pekný /aspoň tak mi hovoria/, mam veľa kamarátov, či už v škole, v meste a na internete s ktorými som v kontakte na facebooku.. niesom tichý typ, stále je so mnou sranda a ľudia sa so mnou cítia fajn..
S dievčatami to už nejde tak ľahko.. niežeby sa o mňa nezaujímali, ale ja som do svojich 15tich rokov akokeby ich vobec nevnímal, myslel si, že ony majú prejaviť záujem o mňa (nebol som naegovaný, ale správal som sa tak) napr. som videl pekné baby a sa na mna pozreli a ja som sa pozeral do zeme a tak som okolo nich prešiel. a týmto sa dostávame k mojmu problému.. Strašne ma priťahujú chalani v mojom veku a aj mladší, tak od 14.. niekedy si pripadám ako gay, ale hlboko v srdci viem, že nechcem žit s chlapcom, chcem mať vlastnú normálnu rodinu, mať manželku a tak :) Ženy ma takisto priťahujú, ale neviem :/ Keď som bol menší, mal som asi 11 rokov, tak ma chalani v tábore naučili honiť, robili sme niečo ako skupinové honenie, ale každý sám, hoc sme si ich porovnávali a tak... o rok neskor (mal som 12) som stretol kamoša a boli sme na izbe spolu.. ale neboli sme na izbe sami... boli sme 4ria... raz som mu zo srandy navrhol, že večer k nemu prídem do postele a on povedal že dobre.. od tej doby až do večera som bol neuveriteľne nadržaný. Konečne nastal moment, keď všetci zaspali... postavil som sa (on spal na poschodovej postely) a šiel som sa na neho pozrieť. Chytil som sa jeho nohy a v sekunde sa mi postavil moj vtedy asi 9cm pipik. jebne som mu chytal nohy až sa zobudil a všimol si ma. Len sa na mna pozrel a povedal: tak predsa len si prišiel. Asi odvtedy mám úchylku lýzať chodidlá (dievčatu by som to asi nikdy nespravil, ani hocijakému chalanovi) ale jemu som to robil asi 5 minút.. viete, boli sme v tábore a šla tam len studená voda, tak sa každý sprchoval tak raz za 2/3 dni.. takže už mu trošku smrdeli, ale mňa to oto viac vzrušovalo.. no napokon som si knemu ľahol a navrhol aby som ho ohmatával.. tak som mu ohmatával pipik, vajca, nohy, bruško a potom som ho otočil a chytal jeho krásnu riťku. Dostalo sa to ktomu, že si naslinil zadok a ja som sa mu pokúšal strčit moj penis do jeho riti, velmi to nešlo, ale akonáhle som sa dotkol jeho análiku tak som sa mu medzi polky vystriekal.. nasledoval on medzi moje polky a dalej sme sa ohmatávali. Od vtedy, ked som sa pozrel na nejakého chalana, tak som si prestavoval, čo by sme v noci robili:) Lenže teraz mám 16 rokov, a veľa sa toho nezmenilo. odvtedy som mal nejaké sexuálne chvíľky s bratrancom (robili sme sa a lízali si), sesternicou (chytal som ju za riť asi 15 minut vkuse a aj za prsia), a to je asi všetko.
A teraz nastáva otázka, som gay? alebo len pekným chalanom závidím ich telo? Kľudne by som sa priznal aj na verejnosti ale v mojom srdci si myslím, že preto, že som trochu pri tele im proste len závidím tie ich stehná,nohy, brucho, atak (hoci moje su v pohode, svalnaté ale "veľké")
Kľudne by som sa aj s chlapcom bozkával, ale keď si poviem, že som z kresťanskej rodiny, príde mi to neprirodzené :/ na vonok sa cítim ako Bisexual ale v srdci viem, že tak nechcem žit a chcem mat normálnu rodinu. ale neviem si pomocť _----- vedel by mi niekto pomocť? a ešte jedna otázka.. mám 16 rokov a keď mi nestojí penis tak mam kľudne len 5cm, ale ked sa mi postaví tak mám cca 13,5cm-15cm--nieje to divné? a nieje to málo?

Chlapisko

Maťko,myslím si že to čo cítiš a prežívaš je úplne normálne a prirodzené a podla tvojho opisu je jasne vidno že si bi a že ťa tiahne na obe strany ak potrebuješ pomoc,alebo podporu,či oporu,alebo ktokolvek iný by mal podobné problémy tak vám odporučam jednu stránku na fb z ktorej mi už neraz velmi pomohli a viem že som není jediný komu z tej stranky pomohli www.facebook.com

Ado_077

Myslím si, že to sa ti stalo hlavne preto, že si si nevedel nájsť babu. Neviem, ako si na tom teraz, ale snáď už žiješ tak, že si spokojný.