Dobrý večer. Pred niekoľkými dňami mi spolužiačka povedala, že som falošná. Nechápem prečo. Nič zlé som jej neurobila. Ona je taký ten tichý, hanblivý, uzavretý typ. Nikdy by som nepovedala, že niečo také na mňa povie.
Je pravda, že som v škole v partii, kde sa ohovára a s ňou sa skoro vôbec nebavím, no s niektorými vecami sa mi zdôverovala, aj mi hovorila, že mi verí.
Je možné, že zistila, že som im niektoré veci vyzradila ? Aj keď, nevidím na tom nič zlé, to nie je ohováranie, len tak sa rozprávame. Ona si ale myslí, že ro ohováranie je. Priznávam, povedala som o nej pár vecí v partii, ale len tak medzi rečou.
Opýtala sa ma, že ako som tak mohla sfalošnieť a že mi verila.
Pár ľudí mi do očí povedalo, že som falošná, no ja to tak nevnímam. Som ku každému milá, pretože sa snažím byť s ľuďmi za dobre.
Som falošná ?
nemala by si o nej rozpravat ked sa ti s niecim zdoverila ani tak medzi recou. Verila ti preto si teraz mysli ze si falosna. Okrem toho sa pohybujes medzi ludmi ktori stae ohovaraju tak sa potom necuduj ze ti to povedalo uz viac ludi. S kym si taky si.
Jop si falosna. Ale aj napriek tomu ze si si toho vedoma, pochybujem ze s tym nieco budes robit...ako mozes prezradzat inym diskretne, interne veci, ktore mozno povedala iba tebe. Nuz tak..
je falosna a prefikana
Kamoska sa jej zdoveri s niecim, pripadne ona sama od kamosky taha informacie a potom ich rozkecava dalsim ludom a ohovara ju.
Preto si treba dat pozor komu co poviete o sebe a ci vobec nieco poviete, ludia strasne.radi rozoberaju druhych zivot a pritom ten svoj maju zbabrany!!!
Ako muzi tak aj zeny radi ohovaraju. Cest vynimkam!!!
Ale ty si falosnica, tvaris sa chapavo a skeri ten svoj xchicht ale za chrbtom su bestia.
Stále lepšie keď nadávajú, ako ten hnoj čo sa tu furt vyrojí, ktorý neustále a úmyselne niečo porušuje a potom sa obraňujú jednoduchými frázami ako sú oni sami
Preco jej vlasne nadavate ? Ale to cez internet ide kazdemu, pretoze cez pismenka sa vam nic nemoze stat. Zakomplexovani ludkovia :) co som sice aj ja ale aspon nenadavam pre nic za nic. Niekto to ma vsak v hlavicke pomotane cely zivot vsak ludkovia ? ;) a k zakladatelke temy len tolko. Ak sa ti niekto s niecim zdoveri, tak si to nechaj pre seba prosim ta.
Ano si.
Robim si srandu ani som som si ti neprecital.
Ahoj, tak podla toho čo si napísala si falošná, je to bežná vlastnosť, ja som tiež občas "trošku poohováral" pretože mi daná osoba nevadila ale hned som sa cítil zle a znechutený zo seba, je fajn že si to uvedomuješ, a teraz maš aj sksenosť.. začni sa správať inak, pracuj trošku na sebe, keď budeš chciet zapadnuť do party tak to nerob tak že "nahodíš tému" kde ohovárate ostatných. Rob to tak aby ta mali ludia radi za to aká si a za to čo sa ti pači, ono vieš ako to je, tí čo ohovaraju s tebou ohovaraju aj teba.. :) čiže možno by si mala pouvažovať aj na zmene partie, a určite sa ospravedlnit kamarátke, ktorá ti zrejme verila a mala v tebe dôveru ktoru si zradila. Tých čo ti tu nadávaju neber nejak vážne, sme len ludia, každý robí chyby aj oni sami určite spravili niečo za čo by ich tu dalšich 10 odsudilo do zatratenia.. pracuj na sebe a premýšlaj trochu než si otvoríš usta :) Ono lahko sa ohovára, pretože sa dobre nadvazuje na to.. ale takto si tých skutočných a pravých priatelov nezískaš, skus si to predstaviť zo situacie tej kamaratky čo sa ti zverila s niečim. Pišeš že je tichšia, intovertnejšia povaha, takže (nie každy) ale zrejme ma menší okruh priatelov za to su vnom len ludia ktorým verí... a možno si bola jediná a takto to pokazit.. premyšlaj kusok nad tým, hlavne si neber nejak zle to že si to spravila, spravla si chybu ktoru si uvedomuješ a nebala by si ju opakovať.. pretože potom budeš ty sama obklopená ludmi ktorý su rovnaký ako ty.
Snailovnik
Hlavne ze ty si anjelik.... Dement zdebilnety.
Dobre vam to Tu slaha na mozgy poniektorim. 9 z 10 z VAs co ju tu zhadzujete pod najciernejsiu zem sa chovate uplne rovnako v zivote a ju chuderu takto odpisujete bez sebareflexie. A Ty dievca, no ked to niekto veri a ty vykecas jeho sukromne veci s ktorymi sa ti zdoveril tak neocakavaj ze dottycny bude z toho nadseny. Ale nevesaj hlavu na kliniec. Zivot ide dalej. Kamaratka mozno odpusti, mozno nie. Kazdopadne ty z toho ponaucenie mas. A fakt vy primitivy na fore sa Tu spamatajte uz konecne...
Jedna vec je, ze autorka temy je naozaj falosna a neda sa jej verit. Ale vy co tu podaktori predvadzate to uz hranici s psycho chorobou. Takto sa navazat do cloveka a vulgarne mu nadavat? Zasa si tu niekto len lieci svoje komplexy.