Som falošná ?

Príspevok v téme: Som falošná ?
AmIFake

Dobrý večer. Pred niekoľkými dňami mi spolužiačka povedala, že som falošná. Nechápem prečo. Nič zlé som jej neurobila. Ona je taký ten tichý, hanblivý, uzavretý typ. Nikdy by som nepovedala, že niečo také na mňa povie.
Je pravda, že som v škole v partii, kde sa ohovára a s ňou sa skoro vôbec nebavím, no s niektorými vecami sa mi zdôverovala, aj mi hovorila, že mi verí.
Je možné, že zistila, že som im niektoré veci vyzradila ? Aj keď, nevidím na tom nič zlé, to nie je ohováranie, len tak sa rozprávame. Ona si ale myslí, že ro ohováranie je. Priznávam, povedala som o nej pár vecí v partii, ale len tak medzi rečou.
Opýtala sa ma, že ako som tak mohla sfalošnieť a že mi verila.
Pár ľudí mi do očí povedalo, že som falošná, no ja to tak nevnímam. Som ku každému milá, pretože sa snažím byť s ľuďmi za dobre.

miroslava_d

Ved si to po sebe prečitaj, preboha si falošna až by sa jeden dovracal z teba...považuješ sa za milu len pre to ze sa na každeho škeriš a potom ho poohovaraš za chrbtom...spamataj sa lebo v zivote nebudes mat poriadnych priatelov...len takych chudakov ako s ty...niekomu niečo povieš a hned to ten niekto povie dalej a takto sa budu k tebe spravat vsetci,,,ako k harpyi ktorou aj si

Lukas 2121

Jasne ze si falosna ty spina!!! Ona sa ti zdoverila a ty si sa zachovala naozaj zle .. fuj je mi z teba na zvracanie... Hanba ti ty spina hnusna;!!!

SickCrow

No ale dievčatá ja sa autorky témy vôbec nezastavam, len som chcela poukázať na to že zbytocne rieši, a nech si prizná pravdu a neklame samu seba že je až taký dobrosrdečný človek. To že niečo povedala o kamoske nieje pekné, ale sme len ľudia a všetci robíme chyby. Zbytocne si robí hlavu z niečoho čo už pokazila, kamoška jej viac veriť nebude a autorku to naučí, aby nekydala na druhých. Ma ponaučenie

vodasneh

surovo by sa dalo povedat ze si falosna pi/a ktorej sa neda verit.
Ani sa nedivim ze toto o tebe hovori takze neklam samu seba ze niesi taka.
Cize ano si falosna!

NaRovinu

SickCrow - Nehovorím, že som dokonalá, no to, čo má zostať v tajnosti, to aj zostane. Ak nie, je to veľká chyba. Mne keď sa niekto zdôverí, nechávam si to len pre seba. Keby som hovorila všetko každému, rozvrátila by som niekoľko "silných kamarátstiev".

NaRovinu

SickCrow - Podľa mňa by sa mala nad sebou mala zamyslieť. Píše tu predsa, že jej bola kamarátka a mohla jej veriť. A ona o nej hovorila medzi ostatnými.
Ja by som takému človeku tiež na rovinu povedala, že je falošný a to mám sebavedomie na bode mrazu. Nenávidím takých ľudí, vyhýbam sa im a zaslúžia si počuť pravdu do očí. A keď si z toho nič nebudú robiť, pretože ten, kto im to povedal, má malé sebavedomie (no mal pravdu, ktorú si nepripustia), tak s nimi nie je niečo v poriadku.

Spravila dobre, že jej to povedala. Čo je pravda, to nie je hriech.

SickCrow

Každý sme tak trochu falošní, niekto viac niekto menej, ale každý v niečom klame aj keď len v maličkostiach alebo sám sebe. Čo si robíš hlavu z toho čo ti kto povie? V prvom rade nech sa každý kukne sam na seba až tak nech ťa posudzuje. Ja neriešim čo mi kto povie, len si vždy pomyslím, veď ty tiež niesi super, a hodím to za hlavu. Jasné občas sa zamyslím čo dotyčného vedie k tomu povedať mi nejakú vec, rozoberiem si to a ak prídem na to že ozaj robím niečo zle alebo sa nevhodne správam snažím sa to zmeniť. Ale keď sa ma niekto snaží len zhodiť alebo zakryť svoje malé sebavedomie tak to neriesim

nicollette12

Taka rada, ak sa ti niekto zdoveruje s urcitymi vecami, tak sa ti nezdoveruje preto, aby si to kazdemu vykvakala, to uz rovno ona mohla prist medzi tvojich spoluziakov a vykvakat to priamo im... a falosna si, pretoze ona ti nieco povie co si mas nehat pre seba a ty to hrdo vykecas... takze mala by si sa jej z to ospravedlnit a nerobit to!! Lebo sa moze lahko stat, ze povies nieco aj ty kamaratke, co si ma nehat pre seba a ona to vykvaka niekomu dalsiemu, no to nie je dobry pocit .... takze prestan s tym

Co2

Ak budeš len tak "prehadzovať" o nej v kompánii, tak to asi vedie k jasnému odlúčeniu od spoločného priateľstva.