Dať vypoveď pre nahluplé kolegyne?

Príspevok v téme: Dať vypoveď pre nahluplé kolegyne?
muzzoSsk

Zdravím, som mlady chalan pred tridsiatkou, po dlhej dobe hladania si prace sa mi konecne podarilo pred par mesiacmi najst pracu v jednej kancelarii konkretne v jednej firme a pracujem v kancelarii. Zo zaciatku vsetko ok, ale cim viac zpoznavam moje kolegyne s ktorymi musim byt v kontakte 8 hodin 5 dni v tyzdni tak zistujem ze aj ked su to zeny po tridsiatke a niektore z nich maju uz pred styridsiatkou tak su riadne vysinute. Vobec sa nespravaju ako dospele zeny, vydate co maju deti ale ako vysinute pubertacky. To ich vyjadrovanie, dvojzmyselne reci, nahluple trapne vtipy, sexualne narazky, ten sposob vyjadrovania sa ked o niecom rozpravaju, napodnobnuju deti, zvierata, ked sa rozpravaju o tych stupidnych serialoch co idu vecer na tv narkoza a tv hnoj tak mam dost, ako mozu take osprostele serialy pozerat? A ako vedia o tom odusevnene rozpravat..
Chce sa mi z nich vracat,...
Vobec som si s nimi nesadol, nerozumiem si s nimi, cakal som ze ked budem v partii kolegyn dospelych vydatych zien tak budu na rozumovej urovni dospeleho cloveka a nie nejakych pojasenych zenskych vydavajucich divne zvuky a to keby ste poculi smiech niektorych z nich... des...
Ide mi na nervy ako zacnu sa rozpravat medzi sebou a jacat, prekrikovat sa jedna cez druhu... si pripadam si ako decko na zakladnej skole kde dievcatka dostali nove hracky...
Traposky jedne, doma niekde drzia hubu pri manzeloch a v praci si to kompenzuju. Nemam si s nimi co povedat, som na urovni myslenia niekde inde ako oni. Jedine temy ktore im behaju hlavou a tymi ich ukecanymi papulami su licenie, moda, kozmeticky, kadernicky, dovolenky, deticky a varenie, pecenie. Ako pracoval som uz v dvoch robotach ale tam som si v pohode pokecal aj 20 rocnou ci 30 rocnou ci s 40 rocnou a o vsetkom. A tieto bosorky na kope to je hotova pohroma. Ja napr. rad pozeram dokumentarne filmy, filmy o vede a technike, o cestovani, o sporte ale s tymi bosorkami sa o tom neda vobec bavit. Beru ma za luzra a smeju sa zo mna ze som velmi racionalny a neviem sa uvolnit. Ale ja sa viem uvolnit s ludmi ktori maju zmyslanie ako ja. Mam rad zabavu ale co mi pride zabavne na rehotani sa o deji v jednom diele sloven. serialu ktory vymyva slovenskemu narodu mozog? A tie ich trapne dialogy... totalne sprostosti preberaju, ohovaraju kadekoho... kto, kde, s kym, kedy, ako.... tak si vedia domyslat... hotove jasnovidky su z nich...
Mam pocit ze keby nastala katastrofa tak tie chudery by vobec nemali sajnu co robit a skor by ich trapilo ci maju svoje nalakovane pazury v poriadku alebo ci sa im nahodou neposkodil uces.
Je toho viac, ja ked uz idem do prace a mam vstupit do kancelarii uz z chodby pocujem ten ich jacavy rehot a hlasy a odpor vo mne stupa ze mam prezit dalsich 8 hodin v spolocnosti tychto nahluplych zien.
A tak sa pytam, co by ste robili na mojom mieste Vy? Dali by ste vypoved? Bol som rad, ze som si pracu nasiel. praca ma sama o sebe bavi, ale ta spolocnost zien je hrozna. Su tu este dvaja chlapi ale pracujum inde nez ja v tejto firme. Preklad na ine miesto nieje mozny vzhladom na uroven mojho vzdelania. Platovo je to celkom na urovni, no mohlo by byt aj lepsie ale vzhladom na moznosti sa zamestnania v tomto regione niesi ktovie ako nadejne.
Dakujem za rady

nicollette12

A to ta nevyrusuje pri praci? To im nevies ako chlap nieco povedat? Tak si urobim poriadky na pracovisku, nebudem toto trpiet.... ale ty sa radsej stazujes tu, ako keby si im mal dat najavo ze ta to otravuje a ze ci sa nemozu skludnit a kecat o takych veciach na kavickach, alebo nech si to riesia potichsie..... oni asi nevedia ze ta to otravuje ked len ticho sedis a cusis, ako to maju vediet? To si sa ani nevyskusal ozvat a hned chces davat vypoved? Kvoli takejto veci? Pekne im povedz ze ta to otravuje a ze do prace sa chodi pracovat a nie vykecavat, ze ta to otravuje a bol by si rad, keby trosku brali na vedomie ze v tej praci nie su na kave a nie su tam iba oni.... ked nezaberie, tak ist za sefom, povedat co ti vadi a nech si urobi poriadky on s nimi.... ked nezaberie ani to, tak vtedy rozmyslaj nad vypovedou.... ale neviem co si cakal ked si v zenskom kolektive.....

Andy565656

Absolútne súhlasím s El Chapom. V čisto ženskom kolektíve som síce nerobila nikdy, keďže pracujem skôr v mužskej oblasti, ale pracovala som v mužskom kolektíve, a to bol des a hrôza. To sú len také mýty, že muži neriešia, neohovárajú. Mnohokrát sú klebetnejší než ženy, z toho som bola veľmi prekvapená. :D Zmiešané kolektívy sú najlepšie.

Bohatier

Vidim to ako El chapo 50na50. Tiez som raz pracoval cisto v zenskom skoro dva roky a ma to poznamenalo na cely zivot. xD

El chapo

Ja chlap, som mal možnosť pracovať v zmiešanom kolektíve takmer 50:50, čisto ženskom a aktuálne čisto mužskom. Poviem ti ten ženský je hrúza ale mužský to je čistá katastrofa. Tolko ohovárania, podrazov.... Najlepší je ten mix, lebo ani jedno pohlavie si nedovoli nič z tohoto. A je jedno aká to je pracovná oblasť...

in blossom

Podla mna vam chyba nadhlad. Vsade v kolektive je to tak, ze ludia vedu aj "slepacie" reci, ale da sa to prejst. Napr. ja som introvert, vobec nemam potrebu takeho kontaktu a idu mi na nervy ludia, co sa im usta nezavru a stale potrebuju rozpravat a rozpravat, kazda p...vina co sa im mihne hlavou, tak sa okamzite o nu potrebuju podelit. Ale ja to beriem tak, ze ja som proste z inej planety. S takymi ludmi vramci mezdiludskych vztahov dokazem vyjst, v robote sa to da, ved nech si rozpravaju, ja si odrobim svoje, ked treba pustim si hudbu a ano, aj sa s nimi dokazem porozpravat vramci slusnosti a potom si poviem, nastastie to nemam doma :D A omyl, ze nadavate na zeny len, chlapi su rovnako klebetni a vedu rovnako primitivne reci, len na rozdiel o vareni a serialoch, je to o ozierackach, futbale a pripadne kde koho ako pretiahli, vlastne (v skutocnosti zvacsa) len chceli pretiahnut :D ale cest vynimkam, najdu sa aj muzi aj zeny s ktorymi sa da porozpravaj aj duchaplnejsie ;-)

ale momentalne mam kancelariu sama, a to je na nezaplatenie, to je fakt balzam na nervy, stupla mi produktivita, viem si sama urcit co kedy spravim, ked mi nahodou chyba ludska spolocnost, tak idem na navstevu k normalnym kolegom a potom si zavrem na "svojom kralovstve" a je mi fajn. ja mam ludi rada, ale radsej este, ked mi daju pokoj : D

a vobec, naco riesite kolektiv v robote/skole. ja to mam cely zivot tak, ze idem tam pre nieco konkretne, napr. do prace pre peniaze, nie si tam hladat kamaratov, tych mam vlastnych a ti v praci su proste len ludia, co tam tiez chodia aby si platili ucty. ked si tam s niekym nahodou super ludsky sadnem, tak to je len plus, ale nejdem tam primarne preto. a preto sa ma vobec nedotyka to ohovaranie a tak, proste mi na tom ani trosku nezalezi, mne je uplne jedno co si o mne rozpravaju, teda, pokial jedna p... raz nerozpravala, ze fajcim jednemu profesorovi, asi v duchu hesla, podla seba sudim teba :D

TutanchámonxD

Hraj ich hru. Bud falosny ako ony, pretoze zeny vedia najlepsie predstierat a hrat dobru kolegynku. Normalne sa smej s nimi, ze wau tolka to sranda a v hlave si len pomysli "boze to je dobra pi*ca".

liberta

Chlapi - teda muži, prestaňte globalizovať a urážať ženy všeobecne. Len to vyjadruje váš úbohý charakter a mieru vášho neschopného a nenaplneného sebavedomia, ktoré nemáte. Že sa to takto dobre číta, keď vás bez poznania odhadne a znemožní niekto? Ale to isté robíte vy. Takže kľud, bez urážok a zovšeobecňovania, s myšlienkou, že všetci sme nejakí, skúste dať radšej konštruktívnu radu človeku, ktorý si ju pýta.

yolk

Ako ti pisu, v slepacinci sa dockas len bezducheho kotkodakania lebo sliepky su sliepky...
Davam za pravdu tym ze nic s tym nenarobis oni ine nebudu a ich zaujmom su len prizemne veci ako kozmetika, handry atd. zatial co ty mas toho v hlave viac a preto si na inom rozumovom leveli ako oni. Nemaju na teba.
Bud zatni zuby a venuj sa praci alebo hladaj inde. Nastastie po praci tie xichty vidiet a pocut nemusis takze to ber z tej lepsiej stranky ;-)