Bradavice

Príspevok v téme: Bradavice
Curls

Ahojte. Chcela by som sa s vami podeliť o môj niie veľmi príjemný (zážitok) plus ak máte niekto skúsenosti, budem rada za akékoľvek rady, tipy.
Môj problém vznikol asi pred týždňom, keď som si oholila svoje ženské prirodzenie. Na druhý deň pri sprchovani som zacitila nejakú hrčku, vyrastok jednoducho vec ktora by tam byt nemala. Myslela som si ze ide o vyražku no nič take to nie je. Javí sa mi to ako také tie malé bradavice ktore sa zvyknú vytvárať okolo krku az k pleciam. Je to naozaj malinka bradavička kto mate tak viete o com hovorim. Takze toiste sa mi objavilo tam dole. Nikdy predtym som to nemala neviem ci sa to vytvorilo po holeni alebo tam uz boli niekolko dni predtym. Neviete ako s tym.bojovat?

lepsie

Ja ich mam tiez ale uz asi 7 rokov sa mi neobjavili.Veru chlap sa moze nakazit aj ked ma kondom.Teda s tebou pomer.Ser na to,to nie je ziadna tragedia.Ono ti to casom same zmizne.

Anette

No ja som zacala akurat riesit tento problem. Bola som u ginekologa so svrbenim a tam mi povedal, ze mam bradavice. Naposledy som mala sex v septembri, potom nie. Som z toho dost nestastna pretoze ani poriadne neviem o co ide, ako sa to lieci, co s tym, zistila som si len, ze sa toho uz neda nikdy zbavit. Jednoducho panikarim a premyslam, ze teraz ked s kymkolvek uz budem spat, tak ho prakticky nakazim. To vzdy ked pojdem do vztahu, to budem musiet oznamit, ze prapac, ale mam bradavice,mozem ta nakazit? Zije s tym niekto?

Curls

@lepsie ´dakujem za odpoved problem je ale v tom, že pohlavny styk som nemala už niekolko mesiacov, dosť dlhu dobu a spomínane bradavice sa mi objavila cca minulý týžden. Nie je možné aby som ich chytila od niekoho. Ako vravím objavilo sa mi to po holení, zjavne.