Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s mamu priateľky

Príspevok v téme: Problém s mamu priateľky
AdamVdm

Ahojte potrebujem poradie lebo už dlhší čas sa trápim
vo veci je to, mam priateľku s ktorou sa zdravo milujeme nie je to ze sa cítime niekde vo vysinach ako ostatní. Problémom je jej mama. Sme mladí JEJ mama ma Neznáša a pritom ma ešte Vôbec nevidela. Samozrejme vie o mne že nie som ako ostatní chlapci pretože neprispôsobujem sa životu s alkoholom a cigaretami. Priateľke vyčíta veci ze mohla urobiť skúšky lepšie aj keď ich urobila takmer na samé Áčka atď. Priateľku som nevidel už vyššie mesiac pretože jej mama jej zakázala sa so mnou stykat. S priateľkou som takmer úplne stratil kontakt pretože nie je vôbec na fb za deň si pošleme max 3 správy, niektoré dni nepríde ani na fb, volať je jej márne pretože nezdvíha, bývame od seba pár kilometrov.. A a proste mňa to ničí ci už emocne alebo psychicky a ja už neviem čo mám. Robiť. Proste nechápem ako to mam brať zbytočné sa trápim.

JEyr

Toto mi pride prinajmensom zvlastne. Vzhladom k tomu ze ste dospeli. Tvoja priatelka keby ta miluje tak by sa urcite takto amme nepodriadovala. Asi len nevie ako ti ma povedat ze uz sa stebou vidat nechce. Mozno sa na mamu len vyhovara alebo jej to mama zakazuje lebo vie ze ta uz nechce.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Mia1988

Neviem nezdá sa mi to dáko.ale zober si to takto: keď ju ževraj komanduje ešte stále aj keď je dospelá a ona si to nechá,čo bude keď budete dajme tomu že manželia.?veď to je choré.už teraz nevieš čo máš robiť a nie to ešte potom.už teraz keď to je tak,tak v budúcnosti to budú len samé hádky medzi vami dvoma ak spolu budete koli jej mame.Ja to vravím z vlastnej skúsenosti ver mi.nechcem ti zle,práve naopak snažím sa ti otvoriť oči.porozmýšľaj nad tým

AdamVdm

Jej mama je stále doma pretože je na dôchodku
nie je to zeby ma neľúbila ale jej mama jej robí zo života peklo, chce z nej mat asi malé dievčatko
rad by som šiel k nej ale jej mama by urobila kto vie co. Dala jej aj zaracha co nechápem keďže je dospelá

Mia1988

Ahoj Adam,ja si tiež myslím že chyba nieje u jej mamy,keďže Ťa ani nevidela.aký máš dôkaz na to,že ťa nemá rada?hm?už to je divné.Ja si myslím že ťa tá tvoja priateľka neľúbi a nevedela ti to povedať do očí tak ťa s prepáčením odrbala že jej to mama zakazuje lebo fakt keby ťa naozaj ľúbi,tak by ti dvíhala,atď...a postavila by sa aj mame.Vykašli sa na ňu a never jej,zbytočne si tým ubližuješ sám.život ide ďalej a je kopec iných žien,z ktorých ťa jedna bude skutočne milovať.

Palo 9

Takej strige len klepnúť kladivom po temene hlavy...
Skús za priateľkou dojsť osobne...mohli by ste poriešiť aj nejaké spoločné bývanie, podnájom.

a_dr1a

Adam. Preco ju teda nezajdes pozriet osobne domov v case, ked jej matka bude v praci? A preco si aspon vtedy nezavolate? No najlepsie bude ist za nou osobne. A aku ma chorobu priatelka, ked je uz mesiac PN?

AdamVdm

Problém je ten ze momentálne nechodí do školy kvôli chorobe a je stále doma
Volať sa ani nedá pretože nikomu nezdvíha telefón ani mne,
proste ja sa snažím ale keby moje snaženie vyprchalo tak by všetko skončilo
Ani neviem ako sa jej opýtať veci

a_dr1a

Prepac, ale ja skor problem vidim v tvojej priatelke nez v jej matke. Lebo ak ide o vzajomnu lasku, ta prekonava problemy zakazy prekazky ai. Ved uz len v literarnych dielach sa to od nepamati riesilo, Romeo a Julia, Helena ai ai a vidis, ked to bolo vzajomne, tak cesty k sebe si ti dvaja vzdy k sebe nasli)
Takze aby to nebolo teraz aj o tom, ze sa priatelka len za svoju mamu "skryva"
Lebo znamky co spominas su na VS, uz je po skuskovom, takze cas by sa nasiel, nebyvate od seba daleko (co tak za nou zajst alebo do skoly kde studuje?), dalej, sorry, ale pochybujem, ze mama jej strazi berie fon. Pisete si. Volat sa uz vari neda?? Jej mama nepracuje ci nikam nechodi? Nezijeme predsa v emiratoch zeby tvoja priatelka bola nonstop strazena ai. Cize skor nechce byt s tebou v osobnom kontakte. Dovody su rozne. Mozno z jej strany uz laska pominula vyprchala (bud si ta nechava v zalohe kym nema ineho lebo teba ma isteho vzdy alebo si ta uz len ako kamosa nechava), ma uz nieco ine rozohrate - myslim muza vztah, alebo alebo. Proste dovodov moznosti existuje vela a mozes len hadat. Najlepsie je preto ist priamo za nou a ujasnit si to. Pride mi to, ze ty ju milujes viac nez ona teba