Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s mamu priateľky

Príspevok v téme: Problém s mamu priateľky
AdamVdm

Ahojte potrebujem poradie lebo už dlhší čas sa trápim
vo veci je to, mam priateľku s ktorou sa zdravo milujeme nie je to ze sa cítime niekde vo vysinach ako ostatní. Problémom je jej mama. Sme mladí JEJ mama ma Neznáša a pritom ma ešte Vôbec nevidela. Samozrejme vie o mne že nie som ako ostatní chlapci pretože neprispôsobujem sa životu s alkoholom a cigaretami. Priateľke vyčíta veci ze mohla urobiť skúšky lepšie aj keď ich urobila takmer na samé Áčka atď. Priateľku som nevidel už vyššie mesiac pretože jej mama jej zakázala sa so mnou stykat. S priateľkou som takmer úplne stratil kontakt pretože nie je vôbec na fb za deň si pošleme max 3 správy, niektoré dni nepríde ani na fb, volať je jej márne pretože nezdvíha, bývame od seba pár kilometrov.. A a proste mňa to ničí ci už emocne alebo psychicky a ja už neviem čo mám. Robiť. Proste nechápem ako to mam brať zbytočné sa trápim.

natalia-7

Vzhľadom na to, že píšeš o skúškach a Áčkach, predpokladám, že študuje na VŠ (je tak?). To by znamenalo, že obaja ste dospelí. A teda nevidím najmenší dôvod prečo by mala mama svojej PLNOLETEJ dcére zakazovať styk s partnerom.
Toto by si mala uvedomiť aj tvoja priateľka - ak ťa ľúbi mala by byť schopná postaviť sa za vás a nenechať si od rodičov riadiť život. Aj o tom je dospelosť - prevziať za svoj život a za svoje rozhodnutia zodpovednosť. Vedieť sa postaviť za svoju lásku...
Ťažko povedať, čo sa odohráva v hlave jej mamy (a vlastne aj v hlave tvojej priateľky), ale na tvojom mieste sa dožadujem osobného stretnutia a očakávala by som vysvetlenie toho celého - lebo určite nie je normálne aby prakticky s tebou prerušila kontakt na mesiac, či viac...