Neprijemny vytok

Príspevok v téme: Neprijemny vytok
Siss32

Mam neustale taky neprijemny vytok celkom zapachajuci. Ked idem na dlhsie z domu tak si davam intimky lebo je to strasne neprijemne. Bola som s tym aj na gynekologii. Gynekolog mi predpisal nejake tablety ze tam mam nejaku bakteriu a treba ju preliecit ale ze to nie je nic vazne. Po dobrati ziadna zmena. Na kontrolu som sla az po mesiaci od dobratia tabliet (bola som zaneprazdnena). Pomedzi to som zacala pouzivat gel na intimnu hygienu ze to nieco pomoze. Gynekolog vzal kontrolny odber a zase mi predpisal tablety. Pred tyzdnom som ich dobrala a nic. Vytok je stale rovnaky. Uprimne nemam chut sa napchavat tabletkami ktore mi nic nerobia a este k tomu je mi stale neprijemne chodit ku gynekologovi. Rozmyslala som ze skusim Idelyn ale neviem ci to pomoze. Inak mam 21. Vedeli by ste mi nieco poradit? Dakujem.

CherryBlowssom

Skúsila by som iného lekára... Viem, že to nie je také jednoduché, ale ak ten tvoj nezváži iné možnosti ako stále dookola tie isté lieky, aký to má zmysel?
Ale aspoň z vlastnej skúsenosti ti poviem, možno používaš zlé prípravky - napríklad prach na pranie... Nekúpeš sa často v bazénoch? Alebo možno používaš naozaj len zlé intímne mydlo, mne napríklad nevyhovuje Lactacyd, ale s Chilly alebo Simply Delicate od Avonu problémy nemám :)