Ako prestať sa prejedať???????

kiky1viky

Fúha a čo tak vyhľadať aj lekársku pomoc? Možno to sama nedokážeš sa zbaviť prejedania sa. Myslím, že toto je už skôr choroba!

Keita

Napomôže osobám, ktoré trpia nedostatočným spracovaním serotonínu, čo spôsobuje:

mierni depresie, úzkosti, strach, vnútorný nepokoj;
poruchy zaspávania a spánku, plytkým spánkom;
nutkavej potrebe prejedať sa;
každodenné stresové situácie;

ped

Keď ti stráži v noci chladničku Godzilla alebo sedemhlavý drak, tak si dvakrát rozmyslíš či sa dotkneš babkynho obeda!

Nejedzko

Ja mam opacny problem - doslova sa musim nutit jest. Schudol som z 96 kg na 82 kg (mam 182 cm) a tak som si zvykol menej jest ze doslova mozog mi musi povedat ze aby som nieco zjedol lebo cely den takmer nic nejem. Ja som klesol az na 77 kg ale to som bol az prilis chudy ale mal som a mam velky problem dostat do seba jedlo lebo som ho zacal vnimat ako svojho nepriatela ktory mi robi velke tlste brucho. Vnimaj jedlo ako svojho nepriatela ktory ti ublizuje a uvidis ako rychlo prestanes jest somariny...

ped

Treba si dať predpísať lieky na posilnenie vôle, ak s tým chce prestať hneď. Alebo nech si je ďalej a bude vyzerať ako buchta na pare, čo na tom?!

Preteba

Ped, v pohode, beriem Tvoj názor, je možné jesť a neublížiť si, ale, jedlickova píše sama, že má problém. Keď musí prijímať jedlo napriek tomu, že nie je hladná, tak to nie je koníček:) tak som to pochopila

ped

Vieš si predstaviť, že by si pila trebárs desať rokov v kuse a nebola by si závislá na alkohole? No? Čo na to povieš? Novinka z dažďového pralesa:-)

ped

+preTeba, vieš, nechcem byť cynický, to isto nie voči tebe, ale názory, ktoré máš na veci, môžu byť síce z tvojho pohľadu správne, ale trebárs z pohľadu psychológie alebo psychiatrie správne byť nemusia. Dovidieť len jeden meter pred seba, lebo to takto videli všetci predtým, je síce asi chvályhodné, ale možno ani nie tak efektívne. Čo ak by išla a išla a išla, hoci to nie je akože správne? Ver mi, že po čase by ju to prestalo baviť. Ja sa tiež môžem mýliť, ale ľudia nemusia mať všetci rovnaký, konformný názor na vec. Viac hláv, viac rozumu:-)