svrbenie

Príspevok v téme: svrbenie
007anjelik1

Ahojte , mám problém so svrbením. Najviac v noci a vnútorná strana stehien , zadok , ruky. Bola som u kžnej svrab to nie je , dostala som tabletky na alergio a Oilatum ale vôbec mi to nezaberá a v noci už kvôli tomu skoro nespávam..o tom ako som doškrabana a zmodretá ani nehovorím... Bola som aj u všeobecnej lekárky a tá mi povedala že ona nevie z čoho to môže byť.... Poradte prosím ako sa toho zbaviť , respektíve čo to môže byť?
Ďakujem
T

007anjelik1

Bola som u kožnej. Vysadila mi lieky a v piatok idem na krvné testy + moč+ stolica.
Chce mi spraviť komplet vyšetrenia ked že lieky nezabrali a stav sa zhoršuje...
takže uvidíme...

Svrbko

Mna vzdy v zime zacne strasne svrbiet koza az sa roskrabem do krvi.Mne velmi pomaha ked si tie miesta osprchujem horucou vodu - takou ze je to na hrane znesitelnosti a potom si ich natriem nejakym pletovym mliekom. Toto velmi pomaha.

Elliebb

ahoj mne na svrbenie pomohli produkty od firmy Kamedis.Hneď po prvej aplikácii neskutočná úľava.Žiadne svrbenie.Odporúčam radu topic skin.

007anjelik1

začala som si spisovať všetko čo jem :-) aj kvôli tomu. Ale nemám pocit že by som niečo zmenila v strave, prací prášok ten istý ..no proste celé zle . v utorok chcem ísť na kožné tak hádam mi niečo poradí lebo mám pocit že sa za chvíľu zbláznim :-(((