Milujem ju, chcem ju

Príspevok v téme: Milujem ju, chcem ju
CrazyInLove

Ona je proste to najkrajšie dievča, aké som kedy videla. Je veľmi vtipná, má nádherné oči a je strašne sexi. Ách bože, tak sexi...
Bláznivo som se do nej zamilovala, myslím na ňu každý deň. Ona to nevie, ani sa to nikdy nedozvie, ale ja ju proste milujem z celého srdca. Nikdy som nikoho tak nemilovala. Nikdy som k nikomu inému necítila to, čo k nej. Dívať sa na ňu je tak bolestivé trápenie. Ách...
Chcem byť s ňou. S nikým iným, len s ňou. Je to láska a svetlo môjho života. Keď ju vidím, rozžiaria sa mi oči, som šťastná a deň je pre mňa oveľa krajší. Každú chvíľu, keď som s ňou, si užívam, pretože čoskoro sa naše cesty rozídu. Milujem ju a nehanbím sa za to.

Milujem ju a chcem byť s ňou, hoci viem, že sa to nikdy nestane.
(Nie som žiadna pubertiačka, mám 20).

pomocnica

CrazyInLove-aha tak dúfam, že sa ti aspoň fakt z časti uľavilo. Čo sa toho týka, tak ak si nie si istá, tak radšej asi fakt nehovorit a ver, že časom ťa to prejde, minimálne to nebude v takej miere.
Verím, že ti bude lepšie a možno tie jej chyby v tebe nakoniec zastanú presvedčenie, že ju až tak neľúbiš. Dúfam, že fakt to bude fajn, snaž sa zamestnať, aby si na ňu myslela čo najmenej.
Kebyže sa ešte potrebuješ vyrozprávať kľudne sa tu rozpis, si v zložitej situácii.
Tak pekný večer ti želám. ❤

lapajj

gender obscénnosti v akcii..
gender-čítaj džender
gender-rod-pohlavie neslušnosti, necudnosti, nestydatosti, oplzlosti v akcii..

To pre tých čo nerozumejú slovensky. Nehodiace škrtnúť.

JaTvojho

Kľudne jej to povedz, ale stoj mimo dosah, môže reagovať aj normálne. Môže to byť telesne aj duševne vyvinutá žena. Nemusí sa stotožniť s Tvojou úchylkou.

CrazyInLove

pomocnica - Ja som som to len chcela niekam vypustiť, pretože ma to dosť dusí.
Škoda, že na zázraky neverím (okrem tých, ktoré robil Ježiš, na tie verím).
Aj keby zázraky existovali, mám také šťastie, že by obchádzali. Veď aj šťastie ma obchádza.
Keby som dostala nejaké znamenie, či je to dobrý nápad hovoriť jej to.
Niekedy taká nebola, žeby to vytárala každému, no myslím si, že ju partia zmenila. Teraz si na nej začínam všímať chyby.

A áno, dievča sa mi páči prvýkrát.

pomocnica

CrazyInLove-Prepáč, ale čo od nás presne očakávaš? Vieš, keď to jej nechceš povedať, alebo nejako viac naznačiť, tak ti nemáme veľmi ako pomôcť. Želám ti, aby si našla šťastie a aby to bolo vzájomné a proti takým vzťahom ja nič nemám, ale treba pre to niečo aj urobiť. Neviem no, ako ťa vníma ona, ale teraz je už dosť ťažké rozpoznať, či by ťa dievča chcelo, lebo mne sa stáva dosť často teraz, že má baby buchnú po zadku, lebo je to akože teraz trendy, ale ja som z toho, akože wtf DON´T TOUCH ME GIIIRRLLL! Alebo mi dajú pusu na líce len tak z ničoho nič a ja, že wtf?! Alebo proste, že jaaa ťaaa tak ľúúbiim a je to iba tým, že majú nedovyvinuté zmýšľanie asi, alebo neviem. To viem, že nie sú lesby. Takže treba to lepšie odhadnúť. Ja na takéto baby reagujem dosť agresívne už a snáď už chápu, že sa ma nemajú čo dotýkať...no ale toto neriešim, od nich si držím odstup no, ale stále ma to prekvapuje, keďže nikdy mi neprišlo, že toto je nejaký nový trend....
Tak možno jej niečo naznačiť, alebo keď sa vám cesty rozchádzajú, fakt jej to povedať a možno sa stane zázrak. Aby si potom neľutovala, že si to neskúsila. Ako sa hovorí-oopps je lepšie povedať si, ako-čo ak. To sa týka ale prípadu, ak nie je z tých, čo to vykecajú všetkým svojím známym, lebo to v čase pobláznenia, nemusíš odhadnúť a mohla by ti, aj keď si to teraz nevieš pripustiť, veľmi ublížiť a zničiť život.
Tak držím prsty, že sa z toho nejako dostaneš, že sa zmieriš, že urobíš možno nejaký pokrok atď. Keď si s ňou teraz v kontakte, tak sa pýtaj niekedy aj na osobné vzťahy tak nezáväzne a uvidíš, možno sa k niečomu dopracujete, alebo možno ak by si dala priznanie, že si bi, tak by z nej vypadlo, že aj ona, ale no, neviem. Veľa dievčat ale teraz je, čo som mala raz takú debatu s kamošom a že jeho kamošiek je veľa.
Tak pekný deň a príjemné prežitie sviatkov..
Inak stalo sa ti, že sa ti páči dievča prvýkrát?