Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ju, chcem ju

Príspevok v téme: Milujem ju, chcem ju
CrazyInLove

Ona je proste to najkrajšie dievča, aké som kedy videla. Je veľmi vtipná, má nádherné oči a je strašne sexi. Ách bože, tak sexi...
Bláznivo som se do nej zamilovala, myslím na ňu každý deň. Ona to nevie, ani sa to nikdy nedozvie, ale ja ju proste milujem z celého srdca. Nikdy som nikoho tak nemilovala. Nikdy som k nikomu inému necítila to, čo k nej. Dívať sa na ňu je tak bolestivé trápenie. Ách...
Chcem byť s ňou. S nikým iným, len s ňou. Je to láska a svetlo môjho života. Keď ju vidím, rozžiaria sa mi oči, som šťastná a deň je pre mňa oveľa krajší. Každú chvíľu, keď som s ňou, si užívam, pretože čoskoro sa naše cesty rozídu. Milujem ju a nehanbím sa za to.

Milujem ju a chcem byť s ňou, hoci viem, že sa to nikdy nestane.
(Nie som žiadna pubertiačka, mám 20).

JaTvojho

Takto to vyzerá, keď mozog nie je kompatibilný s pohlavným orgánom. Tvrdím, že nie som lezba, ale najradšej by som ju pretiahla. Nechaj to na chlapa. Ten si s ňou poradí.

CrazyInLove

Tarashovadiny - A nie som lezba. Milujem dievča, no to neznamená, že som homo.
Bola som zamilovaná aj do chalanov.

CrazyInLove

Tarashovadiny - Máme tu homofóba.
Zaklínadlo nie, to by bolo také umelé a to by som nebrala. Ty s tým nespravíš nič, len som to zo seba musela dostať, pretože to v sebe dusím vyše roka a ide ma z toho poraziť.
Uľavilo sa mi trošku.

Tarashovadiny

A čo od nás akože očakávas? V tvojom príspevku nie je jediná otázka, len trápne lesbické vyznanie lásky, máme ta s ňou snáď telepaticky spojiť alebo ti dať zaklínadlo na privolanie lásky?

CrazyInLove

Tarashovadiny - Tie hovadiny skôr táraš ty. Je tam aj romantická príťažlivosť, nie len fyzická.
Milujem ju preto, aká je. Povaha, humor, dobrosrdečnosť, obetavosť.

CrazyInLove

L0veee - Neviem na isto , či je hetero. Randila len s chalanmi, ale mám silný pocit, že nie je len na chalanov. Vieš, taká intuícia.
A možno je to len falošná nádej zamilovaného človeka.

Tarashovadiny

To je len poblaznenie, skutočná láska to nie je ani zďaleka, jednoducho si len poblaznena, lebo niekoho milovať na základe vzhľadu je picovina ako vysita. Zobuď sa dievča