Ahojte ,dnes som bol na skúške zo športu,najviac som sa pripravoval na beh 12 minutovku.Pripravoval som sa už pár mesiacov a športovec som celkovo ,dnes ako sme bežali som bol medzi štyrmi prvými už som mal nejaké kolečka za sebou a vtom my prišlo na zvracanie aj som trochu zvracal,vôbec nechápem lebo normálne spravím 9 kôl za 12 min a ak trošku špatne mi je na konci nie po piatom kole .Vôbec neviem z čoho to bolo.Od rána som nič nejedol iba 1 a asi pol hodinu pred behom malí želatínový cukrík ale to je asi nič...
Zvracanie pri behu.
Ak to bolo kvoli cukru tak nabuduce si daj nieco sladke. Naj glukozu popripade gainer nejako hodku az pol hodku pred behom. Inak behanie na lacno je hovadina ako traky. Akoze naj by bolo sa normalne naranajkovat a pockat ale to sa nie vzdy da.
Aha ok dakujem.
Nehovorím, že máš zjesť vyprážaný rezeň a pol kila šalátu k tomu, ale naozaj nalačno veľké výkony nerob..
Mne každý vravel aj ked som hral futbal že na lačno sa podáva lepší výkon.Tak som sa podla toho riadil...
Gratulujem, dostal si sa do hypoglykémie.. Čo máš v hlave, že sa rozhodneš ísť na lačno takto behať?