Prosim vas viete poradit baby?meska mi menzes 5 den.stale asi mesiac mi je na odpadnutie kolapsy..robila som si test vcera a dnes na oboch taka ta druha palicka slaba ciarka..prosim o nazor ci ta ciarka tam ma presvitat alebo nie poslem foto ak treba
Som tehotna?
Omen dakujem:) no nechcem predbiehat este:)
Irma, blahoželám! : )
Omen- neviem isto:) pozriem do karty..ale viem ze taka hodnota tam bola zvysena.ak nebudem tak pricina je inde..takto zle na kolaps mi nikdy nebolo takze ak nie tehotenstvo ine sa deje urcite..:)bez priciny nemoze byt cloveku kazdy den na kolaps ze ani chodit nemoze
Irma, ISTO máš zvýšenú hladinu HGG??? Nie náhodou HCG? No, ak nemáš ochorenie obličiek,... potom si tehotná a čakáš dievčatko. : )
To je normalne je to negativny test takze tehotna nie soi
Ono na tych fotkach to nieje tak vidiet ale ja tam vidim taku slabsiu ale je..volala som doktorovy tak mam prist vo stvrtok..niesom z tych ze by som si nieco robila z tej ciarky ale tak ako sa citim si inac vysvetlit neviem..kebyze mam menzes tak sa nebojim..ale citim sa naozaj velmi zle a meska mi 5dni uz..ani naznak ze by som mala dostat hlavne koli liekom sa bojim ci uzit alebo nie no co uz uvidime;)
PODLA MNA TAM NIC NIE JE
podla mna je to moc slabe min. ja tam nic nevidim ale moze to byt tou fotkou. Skus o tri dni.
Naposledy pred tyzdnom ale minuly mesiac ked som ovulovala