Som tehotna?

Irma02

Este dodam ze mi nafuklo brucho dost ale aj boky..spodok brucha ma picha a tvrdne..zavolam doktorovi no dufam ze este robi lebo naozaj neviem ci mozem uzit lieky:(

Irma02

Dakujem za radu Natalka ono mne tomu nasvedcuju vsetky priznaky.strasne sa mi kruti hlava a som slaba.v den menzesu som dostala silny krc ako keby sa mi pustali ale miesto toho som len zaspinila a uz nic viac..iba teraz mam taky vytok aky nezvyknem mavat..uz skoro mesiac chodim po doktoroch z coho mi je tak zle aj zachranka ma zobrala..pripisali to koznemu ochoreniu a dobre..dali vitaminy..vo vysledkoch mam napisanu zvysenu hladinu hgg a len teraz vcera ma napadlo ci niesom tehotna kedze mi aj meskaju a vse sa so mnou kruti nic nevladzem robit..

natalia-7

A ešte dodám, že pravdepodobnejšie je podľa mňa, že si tehotná. To s tým kanálikom som napísala len aby si počítala s tým, že to tehotenstvo prípadne byť nemusí. V každom prípade naozaj sa poraď s lekárom.

natalia-7

Pri takejto slabunkej čiarke ťažko povedať na 100%. Áno, každá druhá čiarka (bez ohľadu na jej intenzitu) znamená tehotenstvo. Ale pri takýchto slabých, tzv. "duchoch" to je niekedy len "kanálik" - presvitá len tá drážka s farbivom na mieste kde by sa mala objaviť druhá čiarka.
Ale keď berieš lieky, obvolaj lekárov. Určite ti poradia čo treba vysadiť hneď a ako ďalej postupovať.

Irma02

Dakujem za odpoved.viete pre mna je velmi dolezite to vediet lebo beriem vela liekov dnes uz aj antibiotika a bojim sa ako teraz..;( vse by som nusela vysadit..citim sa naozaj hrozne vse sa so mnou kruti..pre istotu vam odfotim tie testy

0vecka

si tehotna, ta ciarka staci ked je aj slabo vidiet a test je pozitivny. sprav si ho o par dni a bude ovela silnejsia.