Prosim vas viete poradit baby?meska mi menzes 5 den.stale asi mesiac mi je na odpadnutie kolapsy..robila som si test vcera a dnes na oboch taka ta druha palicka slaba ciarka..prosim o nazor ci ta ciarka tam ma presvitat alebo nie poslem foto ak treba
Som tehotna?
ved kedy si mala sex naposledy?
Este dodam ze mi nafuklo brucho dost ale aj boky..spodok brucha ma picha a tvrdne..zavolam doktorovi no dufam ze este robi lebo naozaj neviem ci mozem uzit lieky:(
Dakujem za radu Natalka ono mne tomu nasvedcuju vsetky priznaky.strasne sa mi kruti hlava a som slaba.v den menzesu som dostala silny krc ako keby sa mi pustali ale miesto toho som len zaspinila a uz nic viac..iba teraz mam taky vytok aky nezvyknem mavat..uz skoro mesiac chodim po doktoroch z coho mi je tak zle aj zachranka ma zobrala..pripisali to koznemu ochoreniu a dobre..dali vitaminy..vo vysledkoch mam napisanu zvysenu hladinu hgg a len teraz vcera ma napadlo ci niesom tehotna kedze mi aj meskaju a vse sa so mnou kruti nic nevladzem robit..
A ešte dodám, že pravdepodobnejšie je podľa mňa, že si tehotná. To s tým kanálikom som napísala len aby si počítala s tým, že to tehotenstvo prípadne byť nemusí. V každom prípade naozaj sa poraď s lekárom.
Pri takejto slabunkej čiarke ťažko povedať na 100%. Áno, každá druhá čiarka (bez ohľadu na jej intenzitu) znamená tehotenstvo. Ale pri takýchto slabých, tzv. "duchoch" to je niekedy len "kanálik" - presvitá len tá drážka s farbivom na mieste kde by sa mala objaviť druhá čiarka.
Ale keď berieš lieky, obvolaj lekárov. Určite ti poradia čo treba vysadiť hneď a ako ďalej postupovať.
si tehotna, ta ciarka staci ked je aj slabo vidiet a test je pozitivny. sprav si ho o par dni a bude ovela silnejsia.