Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zabojovat o nu? buducnost

Príspevok v téme: zabojovat o nu? buducnost
future

dobry den,
mam 28 rokov, a trochu som sa dnes vecer zamyslel, a vystrasil, ze ostanem navzdy sam. Teraz sa tazko nejaka zhana, a cim mi budu roky pribudat, zacnu byt coraz vacsie predsudky typu, preco je tak dlho sam, musi mat chyby... Co si o tom myslite? pribudajucim vekom sa riadny vztah hlada lachsie alebo tachsie?

Je jedno dievca, ktore sa mi paci, ale myslim ze ja jej velmi nie, celkovo, vyzorovo sa jej asi pacim, mozno ma ma rada, aj sa citi obcas sama, ale myslim ze ona o mna nema vaznejsi zaujem, a mozno mi aj dava sancu. Je zatial len cez net, ale aj preto som sa s nou este nestretol, lebo ma v podstate nechce, hoci sancu dava. Rad by som o nu ´´zabojoval´´, no neviem ako. Tiez by som sa nechcel k nej spravat inak, nez kym som. Nechcel by som sa pretvarovat. Da sa o nu nejak este zabojovat? Alebo to mam nechat tak. Predsa len si niesom nou isty, lebo naozaj nechcem zenu, ktora nechce mna, Tak neviem, ci mam este o nu stat, alebo ju nechat ist. Mam sa ako o nu postarat, poskytnut jej domov... nuz ale niesom zabavac, nepijem, netancujem, nemam rad zurky, jedine blizky priatelia.. skor introvert. Ona je tiez skor introvert. Co si myslite?
Dakujem za kazdy nazor, radu.

Howling

Ahoj. Vek 28 je tak akurát na nájdenie si vážnej známosti, ale nespoliehal by som sa na internetové známosti, aj keď niekedy človek nemá na výber, oslovovanie žien na ulici je des, každá sa na Teba pozrie ako na úchyla, nekompletného a pod. ... vlastná skúsenosť, najlepšie sa spoznať cez niekoho známeho, ale cez nejaký krúžok, ale ťažko povedať, treba jednoducho mať oči otvorené, aj keď ja ich mám už hodne dlho otvorené, ale netreba zúfať, starať sa o seba ak sa dá športovať, turistikovať, ísť do kina, pekne sa obliekať, venovať sa koníčkom... a myslieť pozitívne, aj keď nie vždy sa to da... to je úspech a tak postupne príde aj ta pravá, je to ako procesor, pokiaľ nezmeníš vstupy, nemožeš očakávať iný výstup

ped

Nuž, a akej národnosti je to dievča, keď sa môžem opýtať? Podľa toho akej je národnosti, tak v súlade s tým by si si mal vybrať zbrane. Môžeme sa pozrieť tak na východ, ako aj na západ. Ako nemyslím zbrane vo veľkom štýle, ale také menšie. U nás sa spomínajú kamene, tak kameňom a v iných krajinách sa spomínajú iné zbrane, ale radšej mlčím, lebo hoci sú rakety drahá vec a stoja milióny, nechcel by som ich mať zajtra nahádzané v prednej záhradke medzi tulipánmi, snežienkami a prvosienkami, to nie:-) Čo by som s nimi robil?

a_dr1a

Ahoj. Kym sa s nou netretnes osobne, tak zatial nic ani neplanuj. Vela bab zien sa ani nechce stretnut a ked pride rec na osobne stretnutie, bud sa odmlcia alebo cuvnu. Takze kym sa spolu nestretnete, neplanuj. Ale necakaj a neodkladaj to pridlho. Lebo takto pisat mozete aj cele tyzdne mesiace roky a nic. A mozno ona uz aj daky vztah ma, s tebou si len pise rozumie, krati cas nudu v terajsom zvazku, naplna si ego ai ale realitu nechce. A svoj vek neries. To je nepodstatne a pre teba iba plus. Takze zabojuj jedine tak, aby ste sa uz konecne spolu stretli. Az potom sa uvidi co a ako

nicollette12

Zabojuj, ak ti naozaj vyhovuje a citis to tak... ale nebud sklamany, ak by to nahodou nevyslo... este si mlady, takze nikto si nic nepomysli.. to sa neboj... proste len doteraz si nemal stastie na vztahy, co je na tom, teraz je vela ludi takto... a este jedna vec, este neocakavaj vela dopredu, kedze ste sa nestretli ak som dobre citala, tak aby to nahodou neskoncilo tak, ze sa dohodnete na stretko, nieco pekne pre nu prichystas a ona bud nepride, alebo hned ako spomenies vo vasej konverzacii stretko, tak ti neodpise... takze urcite skus, ale davaj si pozor :) ...ja ale osobne internetove zoznamky nepreferujem...