Zdravím, mam naozaj doležitú otázku. Asi 10 dni dozadu som spala s priatelom a spravil sa vnutri. Beriem antikoncepciu, ale občas mám mierne výkyvy v čase kedy ju beriem. Teraz mám menzes 2 deň ale velmi slaby, symotomy napovedajuce tehotenstvo. Zmiatla ma hlavne poloha krčka. Čitala som že počas ms by mal byť dole a tvrdý, uzavrety ale moj je niekde vstrede mäkky a otvoreny. Je možne že som tehotná?
som tehotná
Vždy je možnosť tehotenstva, ak človek žije aktívnym sexuálnym životom. Zvlášť ak nedodržiava pokyny v súvislosti s antikoncepciu. Napriek tomu, že šanca je podľa mňa u teba veľmi nízka, nejaká je.
Slabý menzes by som vôbec neriešila – počas brania antikoncepcie menzes ani nemáš. Nie je to skutočný menzes, aký prebieha v tele ženy, ktorá neberie antikoncepciu (viac si pozri ak ťa to zaujíma na internete). A v tom prípade by som sa príliš ani nezameriavala na krčok. Jednoducho tvoje telo (a aj cyklus) funguje úplne inak keď berieš hormonálnu antikoncepciu.
V každom prípade odporúčam tehotenský test. Síce je naň asi ešte skoro (10 dní po styku asi ešte nič neukáže), ale spolu s vyšetrením u Dr.je to jediná spoľahlivá metóda ako zistiť či si alebo nie si tehotná.