Ahojte, mám jeden taký menší problém, neviem si to vysvetliť. Ide o jedného chalana. Vídim ho často na vlakovej stanici. Ide o to, že sa mi páči. A včera, keď som ho videla (po prvýkrát nie na tej vlakovej stanici) tak sme prechádzali oproti. A keď som sa naňho pozrela, tak uhol pohľadom, pozrel sa rovno pred seba, nepozeral sa na mňa a takú akokeby grimasu urobil alebo čo... Taký iný výraz tváre mal...tak divne sa zatváril, hádam chápete čo tým myslím...
Myslíte, že je iba hanblivý, alebo o mňa nemá záujem... že tam nič nie je z jeho strany
PS: Mám 16
Prečo sa mi chalan nepozrie do očí ?
Ja ti to píšem ako človek ktorý priamo taký je a zažíva to denne :( Extroverti a spoločenský ľudia nepochopia
Ale popravde, neviem, čo si o tom mám myslieť. Jeden napíše to, druhý to...
Dúfam, že je fakt iba hanblivý, no :) Ale nemám odvahu sa naňho prvá usmiať... :)
Inak ten chalan sedí dosť na mňa. Ja tiež všade pokukujem po babách čo sami páčia ale keď pozrú tak len skrat :D Isto aj grimasu urobím :D No ale nechodím často vlakom :( škoda :D
Inak to bude problém no, asi nikto potom nespraví prvý krok, aspoň jeden to musí dokázať. Aj keď neviem či by som ja napríklad zvládol psychicky keby si sa ku mne prihovorila. Si to neviem predstaviť, ešte sa mi to nikdy nestalo. :D Len keď si to v hlave predstavím, mám úzkosť. Asi by som sa choval dosť neprirodzene, divne a bol by som mega v strese. By si musela mať mega trpezlivosť kým by som to vďaka tomu že sa tomu vystavujem, prekonal a začal byť normálny.
Kontrol0r ten pocit, keď som aj ja hanblivá... ach jaj
To že odvracia pohľad je normálny obranný mechanizmus hanblivých ľudí. Ja to mám rovnako, keď sa mi baba nepáči tak v pohode na ňu pozerám aj do očí ale keď sa mi páči tak neexistuje aby som sa jej pozrel do očí zároveň ak aj ona mne a ak sa tak stane skratovo hneď odvrátim zrak. No čo už preto sme my hanbliví sami, baby si myslia že ich máme na háku. Skús sa mu prihovoriť ty keď nie si hanblivá, možno bude najšťastnejší hanblivý chalan na svete :D
Napisala som to preto, aby autorka predisla zbytocnemu sklamaniu... a hamblivost dobre, beriem ze moze byt hamblivy, ale ved on vidi ze sa ona na neho pozera, tak preco by potom odvracial pohlad... to nie je hamblivost, podla mna len nema zaujem, ale dobre ved nech sa autorka usmieva, som zvedava kam sa to posunie, ked tak napis :))
BielyTesak4, si to tak pekne napisal a vystihol...jedna normalna odpoved.
To co napisala nicolette12 by som az tak vazne nebrala...vraj neusmievat sa na neho. A preco by sa nemohla usmiat? Myslim, ze muzom sa viac paci, ked sa zena usmeje ako by mala okolo neho prejst ako namosurena bublina.
A nie, nie je to o mladom veku, ze si autorka mysli, ze ma kazdy o nu zaujem a bla bla bla...zena alebo muz vyciti, ked je niekomu sympaticky a moze to byt v hociktorom veku.
Mozno prave preto, ze sa mu pacis, tak sa ti nedokaze pozriet rovno do oci...jednoducho hanblivy muz.
Povedal by som že chalan je len hanblivý a s ním aj mnoho iných ľudí.
V daný moment keď si sa naň pozrela sa zahanbil a ušla mu "divná" grimasa. Píšeš že po tebe pozerá takže záujem očividne má.
nicollette12 čaká že všetci chlapi si budú neviem ako veriť a akonáhle sa im zapáčiš tak ti zložia básničku ktorú ti odrecitujú na kolenách.
Ach , chudáci my hanbliví čo sa po neviem akej dlhej dobe odvážime osloviť a z fleku dostaneme facku kvôli radám nicollete :D
Keď sa usmeješ a on nebude mať záujem tak mu aspoň spríjemníš deň pekným úsmevom a ak zamrzne ako socha tak hej , je to hanblivosť.
Palo 9 on sa neotočil len pozrel zrazu akokeby za mňa, proste uhol pohľadom...
nicollette12 Ale všimla som si, že keď som sa ja nepozerala naňho, tak on sa pozeral na mňa, preto to tu píšem, lebo to jeho správanie nechápem... ale asi bude najlepšie nevšímať si ho :)