Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa mi chalan nepozrie do očí ?

Príspevok v téme: Prečo sa mi chalan nepozrie do očí ?
Gulka16

Ahojte, mám jeden taký menší problém, neviem si to vysvetliť. Ide o jedného chalana. Vídim ho často na vlakovej stanici. Ide o to, že sa mi páči. A včera, keď som ho videla (po prvýkrát nie na tej vlakovej stanici) tak sme prechádzali oproti. A keď som sa naňho pozrela, tak uhol pohľadom, pozrel sa rovno pred seba, nepozeral sa na mňa a takú akokeby grimasu urobil alebo čo... Taký iný výraz tváre mal...tak divne sa zatváril, hádam chápete čo tým myslím...
Myslíte, že je iba hanblivý, alebo o mňa nemá záujem... že tam nič nie je z jeho strany
PS: Mám 16

nicollette12

Nie nie, hlavne sa neusmievaj na neho, lebo si o tebe pomysli ktovie co.... Palo- autorka pise, ze ho bezne stretava na vlakovej stanici, asi si ju uz vsimol, kedze aj ona jeho... a ak by mal zaujem, tak by ju oslovil uz davno a obzvlast po tomto incidente, kedy este on uhol pohladom a presiel, nasledne nejaka grimasa, tak to uz uplne pochybujem o tom, ze by ju mal zaujem oslovit... este ked isli oproti sebe ako pise, tak mal idealnu sancu... takze autorka, neskusaj nic, jednoducho to vyhod z hlavy, uvidis dalsieho a potom uz aspon budes vediet co mas robit... :)

Palo 9

Tak sa aspoň môžeš usmiať, ak máš oňho záujem. Ak naňho len (nepríjemne) zazeráš, tak je normálne, že sa radšej otočí.

nicollette12

Zjavne o teba nema zaujem, keby mal, tak ak je pricetny a normalny chalan ktory si veri, tak by ta uz davno oslovil... ty urcite za nim nechod, ani si ho nikde nehladaj a nepis, lebo mozes byt velmi sklamana keby ta odpinkal...a prave si aj v takom veku ze aj chapem ze si myslis ze ma kazdy o teba zaujem a ze kazdy kto sa paci tebe, automaticky sa ty pacis jemu... to ale tak v zivote nefunguje... jednoducho to teraz zahod za hlavu a nepokukuj stale po nom ani sa nesnaz ho nejak oslovovat, ak bude mat zaujem, tak ver tomu ze ta oslovi...

TutanchámonxD

Má ťa na háku. Zato, že tebe sa páci, tak sa musiš páčiť aj ty jemu ? Asi mu bolo blbe že naňho čumíš.