Láska,sympatie

Príspevok v téme: Láska,sympatie
Kariqua

Dobry den. Mam 13 rokov a o laske toho vela nvm. Za d.u. mam urobit projekt,kde mam vystihnut sympatie lasky. Ucka nam to vysvetlila tak,ze mame opisat,ako sa spravaju chalani v pritomnosti dievcata,ktore sa im paci a naopak. Vedeli by ste mi pomoct? V casopisoch sa mi hladat nechce a paci sa mi citat pravdive pribehy,co ste zazili. a chcela by som ich aj napisat do tej ulohy. Vdaka za pomoc!!!! :D

ariana23

Ja by som to vysvetlila rodičom, že tá učiteľka je zlá a že sa bojíš, aby sa ti nepomstila.
Nech to pokojne tej učiteľke vysvetlia, a ak to nepochopí, tak to už budete riešiť inak :)

MoznoTakto

Súhlasím, že to čo chce učiteľka je dosť scestné – zvlášť ak je pravda to s tým filmom, tak nemám slov. Je fajn, že si to povedala rodičom... A ak by si predsa len niečo chcela napísať, tak podľa mňa niečo, čo sa k tvojmu veku hodí by si zmákla :-) Síce asi nemáš ešte skúsenosti s láskou, ale možno s takým tým detským dobiedzaním chalanov do dievčat áno.. Veď už v škôlke sa niekedy chlapcovi páči dievčatko (síce iným detským spôsobom, ale predsa).. Požičiavajú si hračky, nosia si lízatká, dajú si pusu na líce,...... Alebo sa pozrieť na rodičov a opísať niečo o ich láske tvojimi očami... Hm...

Kariqua

Ďakujem za rady. Rychlo si to idem napisat a nasim som to povedala. su na nu nahnevani. ale myslite,ze ak by jej vynadali ze sa mi nepomsti? Ona je fakt hrozne zla

ariana23

Ahoj, no tiež som poctivka, bez hotovej úlohy do školy ani nevkročím, nech je zadanie akokoľvek ťažké :D. A asi chápem čo prežívaš, tak ti teda pomôžem ;).
Skús na youtube, hádam to bude stačiť :)
TOP 5 Signálů že se jí líbíte - www.youtube.com
TOP 10 Signálů že se MU líbíte - www.youtube.com
Dúfam, že som pomohla :D

Omen

Kariqua, ja ťa chápem, ale nemôžeš písať o niečom, čo si nezažila a na čo máš ešte kopec času!!! Ak by si len recitovala na Hviezdoslavovom Kubíne báseň o láske, ktorú by si predniesla na 100%, tak ďalej nepostúpiš z dôvodu, že tá báseň nie je primeraná tvojmu veku.
Tie ponožky sú v poriadku. Toto ale povedz rodičom, sú dospelí a oni budú vedieť, čo majú robiť. Ak nie, daj im prečítať môj príspevok.
Všetky deti by ste to mali povedať rodičom! Ak je pravda to o tom filme, tak sa dopustila prečinu ohrozovania mravnej výchovy mládeže a rodičia môžu na ňu podať trestné oznámenie na polícií!!! A to ti garantujem, že tak skoro sa "pani učiteľka" za katedru nepostaví, ak sa vôbec postaví!!!
Učitelia by vás mali chrániť, oboznamovať s nástrahami života, poučiť o trestnej zodpovednosti,...

Kariqua

Len ja sa jej bojin. A nie len ja ale aj moji spoluziaci. Minule sme sa na spolocenskej v. bavili o obleceni a ona nam kontrolovala ci mame zladene ponozky k ostatnemu oblecku,co bolo trapne. A mam to povedat rodicom? Nechcem aby ta ucka robila problemy. Alw ja im to pokusim dajako povedat