Dobry den. Mam 13 rokov a o laske toho vela nvm. Za d.u. mam urobit projekt,kde mam vystihnut sympatie lasky. Ucka nam to vysvetlila tak,ze mame opisat,ako sa spravaju chalani v pritomnosti dievcata,ktore sa im paci a naopak. Vedeli by ste mi pomoct? V casopisoch sa mi hladat nechce a paci sa mi citat pravdive pribehy,co ste zazili. a chcela by som ich aj napisat do tej ulohy. Vdaka za pomoc!!!! :D
Láska,sympatie
PODLA MNA JE TOTO DOST SUBJEKTIVNE :)
Ja by som to vysvetlila rodičom, že tá učiteľka je zlá a že sa bojíš, aby sa ti nepomstila.
Nech to pokojne tej učiteľke vysvetlia, a ak to nepochopí, tak to už budete riešiť inak :)
Súhlasím, že to čo chce učiteľka je dosť scestné – zvlášť ak je pravda to s tým filmom, tak nemám slov. Je fajn, že si to povedala rodičom... A ak by si predsa len niečo chcela napísať, tak podľa mňa niečo, čo sa k tvojmu veku hodí by si zmákla :-) Síce asi nemáš ešte skúsenosti s láskou, ale možno s takým tým detským dobiedzaním chalanov do dievčat áno.. Veď už v škôlke sa niekedy chlapcovi páči dievčatko (síce iným detským spôsobom, ale predsa).. Požičiavajú si hračky, nosia si lízatká, dajú si pusu na líce,...... Alebo sa pozrieť na rodičov a opísať niečo o ich láske tvojimi očami... Hm...
Ďakujem za rady. Rychlo si to idem napisat a nasim som to povedala. su na nu nahnevani. ale myslite,ze ak by jej vynadali ze sa mi nepomsti? Ona je fakt hrozne zla
tutri - :D
...a určite toho nájdeš na nete viac, len treba trošku pohľadať ;)
*ariana23*
Také sme boli viaceré..
Ahoj, no tiež som poctivka, bez hotovej úlohy do školy ani nevkročím, nech je zadanie akokoľvek ťažké :D. A asi chápem čo prežívaš, tak ti teda pomôžem ;).
Skús na youtube, hádam to bude stačiť :)
TOP 5 Signálů že se jí líbíte - www.youtube.com
TOP 10 Signálů že se MU líbíte - www.youtube.com
Dúfam, že som pomohla :D
Kariqua, ja ťa chápem, ale nemôžeš písať o niečom, čo si nezažila a na čo máš ešte kopec času!!! Ak by si len recitovala na Hviezdoslavovom Kubíne báseň o láske, ktorú by si predniesla na 100%, tak ďalej nepostúpiš z dôvodu, že tá báseň nie je primeraná tvojmu veku.
Tie ponožky sú v poriadku. Toto ale povedz rodičom, sú dospelí a oni budú vedieť, čo majú robiť. Ak nie, daj im prečítať môj príspevok.
Všetky deti by ste to mali povedať rodičom! Ak je pravda to o tom filme, tak sa dopustila prečinu ohrozovania mravnej výchovy mládeže a rodičia môžu na ňu podať trestné oznámenie na polícií!!! A to ti garantujem, že tak skoro sa "pani učiteľka" za katedru nepostaví, ak sa vôbec postaví!!!
Učitelia by vás mali chrániť, oboznamovať s nástrahami života, poučiť o trestnej zodpovednosti,...
Len ja sa jej bojin. A nie len ja ale aj moji spoluziaci. Minule sme sa na spolocenskej v. bavili o obleceni a ona nam kontrolovala ci mame zladene ponozky k ostatnemu oblecku,co bolo trapne. A mam to povedat rodicom? Nechcem aby ta ucka robila problemy. Alw ja im to pokusim dajako povedat