Láska,sympatie

Príspevok v téme: Láska,sympatie
Kariqua

Dobry den. Mam 13 rokov a o laske toho vela nvm. Za d.u. mam urobit projekt,kde mam vystihnut sympatie lasky. Ucka nam to vysvetlila tak,ze mame opisat,ako sa spravaju chalani v pritomnosti dievcata,ktore sa im paci a naopak. Vedeli by ste mi pomoct? V casopisoch sa mi hladat nechce a paci sa mi citat pravdive pribehy,co ste zazili. a chcela by som ich aj napisat do tej ulohy. Vdaka za pomoc!!!! :D

Omen

Kariqua, to ako vážne??? Toto chce od vás UČITEĽKA, aj ten film? Ak je to pravda, potom to treba povedať rodičom, tí sa zorganizujú a dosiahnu to, že táto učiteľka UŽ vás nebude učiť!

nicollette12

Preco by ti mala dat 5? Pekne si stoj za svojim, ak ti tema nesedi a nemas k nej co napisat, tak jednoducho si za tym stoj a nech ti da temu inu... povedz to aj mame, nech o tom vie, keby ti nahodou ucitelka dala 5.... a neboj sa povedat svoj nazor... lebo toto vas deti neucia.. iba taketo somariny co su na vas vek priskoro, to hej... ale stat si za nazorom a plne ho vyjadrit to nie...

Kariqua

Len ja sa bojim ze mi da 5. Lebo toto mame na spolocensku vychovu a tam je hnusna ucka. Lenze mi tu mame take ucitelky,co nam hovorili,aby sme si pozreli 50 otienov sivej... Pricom kazdy vie,ze je to o sexe... A my sme siedmaci.
Nechcem dostat 5, prosim,pomozte mi

nicollette12

Tak to mi pride dost zaujimave, ze detom ktore nemaju mat odkial skusenosti, daju taketo prace pisat.... to ako fakt na zamyslenie... ked proste k tomu nemas co napisat tak to povedz ucitelke a objasni jej to tym, ze nebudes pisat o niecom co ani nevies co tam mas napisat a aj tak to nebude z tvojej hlavy ale napises tam cudzie pribehy... to ma aky zmysel? Potom decka nemaju ani rozvinute rozmyslanie, celkovo mysel, ked to iba opisu z internetu a este taketo stupidne temy...