Neviem čo si mám myslieť

Príspevok v téme: Neviem čo si mám myslieť
TutanchámonxD

Dnes som bol po dlhom čase von na pive. Mám v sebe 5 veľkých pív, takže to môže byť aj týmto spôsobené aké mám stavy :D Nechcem vzťah pretože mám na to svoje dôvody ale dnes prišiel známy, ktorý nikdy nemal dievča a zrazu prišiel s frajerkou do baru. Neviem prečo ale zrazu mi ostalo smutno. Neviem prečo.

Síce ona ho hladila po stehne a správala sa ku nemu pekne ale on sa nesprával ako gantleman. Spýtal sa jej napríklad čo ti je do piče ? Alebo ju nejakým spôsobom vždy odpinkal svojimi odpoveďami alebo otázkami. Spýtal som sa v hlave, že prečo s ním vôbec je ? Neviem prečo to vôbec riešim ale ostalo mi trošku smutno, keď som si povedal, že aj on už má dievča a je milovaný nejakou osobu.

Nechcem vzťah ale trošku ma to zaskočilo,. Neviem čo si mám o tom myslieť. Možno to fakt tieto stavy privolali tie pivá a nič za tým iné nie je.

Mrauka

Ze priazen osudu :))
Ano, vsetkym okolo padaju pecene holuby do huby, len ty to mas tazke.
Tak sa v tej sebalutosti utop a ked s tym nemienis nic robit, zaplat si psychologa, ktory bude tvoje nariekanie pocuvat, lebo tu, ked zalozis temu, ludia sa ti snazia poradit. Tak nemrhal ich casom a energiou.

Oliveris

TutanchámonxD nepočúvaj tých rádobi odborníkov, ktorý sú zvyknutý na priazeň osudu. Pravdepodobne nikdy nevedeli aké je to, keď ich celé okolie odstrkuje a nič sa im nedarí. Ak by mali prežiť čo by len jeden taký rok tak už sú dávno po sebevražde ale hospitalizovaný v Bohniciach. Takých ľudí milujem. Nič o niečom takom nevedia ale idú radiť.

Mrauka

A co keby si miesto mrhania energiou na presviedcanie seba a inych, ze nechces vztah, zacal presviedcat sam seba, ze sa mas rad?

Neviem preco cakas, ze ta ini budu mat radi.
Sam k sebe sa spravas ako k cloveku? Povies si kazdy den, ze sa mas rad? Ze si dobry chlapec a zasluzis si to najlepsie?

Nemas ziadne sebavedomie, ziadnu sebahodnotu. Mozno ti ju znicili ini, mozno si im to sam dovolil, to je jedno. Musis si to znovu vybudovat. Objim sa, pochval sa. Clovek, ktory sa ma rad zastavi negativne spravanie voci sebe hned v zarodku a jednoducho ho nedovoli. Nikto ta nesmie ponizovat a ani urazat. Nikto na to nema pravo.

A ty si co myslis, ze vztahy maju len krasni a bohati ludia? :)) Cista tabula rasa? Sa poobzeraj okolo seba, prosim ta. Moze mat cavo aj prachy, ale vztah je o tom, ze davas nezistne a rad druhej osobe. A to nie su iba peniaze, ale aj lasku, pozornost, energiu, nehu, sexualnu energiu. Ak je clovek lakomi a sebec, moze mat prachov kolko chce, ak to druhemu odmieta dat.

Nemozes zmenit svet a ani ludi okolo seba, ty zmen seba a potom sa zacnu menit aj ini. Jednoducho pridu lepsi ludia. Zacnes ich pritahovat, teraz ich odpudzujes, alebo pritahujes ludi, ktori ta v tvojom presvedceni utvrdzuju. Jednoducho mas chybny kod v hlave, ktory musis preprogramovat, aby si efektivne fungoval.

TutanchámonxD

Nechcem si nových ľudí k sebe pripustiť ani sa nejako dať do vzťahu s novými ľuďmi, ak by aj išlo len o kamarátsky vzťah. Jednoducho sa ku mne skoro nikdy nikto nesprával ako k človeku, ktorého má niekto naozaj rád či to už boli dievčatá alebo chalani na strednej, základnej alebo aj v robote. Jednoducho som nikdy od nikoho nepočul mám ťa rád, si naozaj dobrý chlapec alebo som rada / rád, že som ťa spoznal.

Veľa ľudí si ma neváži a preto radšej ostanem sám. Pochybujem, že ostatní ľudia čo spoznám sa ku mne zrazu budú chovať inak. Nikto nechcel byť so mnou nikdy nejaký extra kamarát s ktorým by šli niekde sa zabaviť či na víkend alebo na dovolenku či na zájazd. Preto som ostal aj samotárom, pretože som už nemal pomaly ani s kým niekde ísť. Po cca pol roku som bol teraz von si niekde sadnúť, pretože doteraz nebolo s kým.

Doteraz som sám a prežil som to v zdraví a bez psychických problémov, ktoré by som musel riešiť u psychológa či psychiatra a určite to zvládnem aj ďalších pár rokov, ktoré ma čakajú. Ale toto boli posledné slová o mne. Už sa viac k tomu naozaj vyjadrovať nebudem.

Nucky Thompson

ja som nikde nepisal, aby si prestal zakladat temy, alebo pisat svoje nazory. Len by si mohol pisat radsej o niecom inom. Nie v kazdej druhej vete presviedcat ludi (a sameho seba), ze nepotrebujes vztah. To ti naozaj nikto neveri, to by si nevykrikoval do sveta. Pis radsej nejake pozitivne veci, ked touto aktivitou zabijas nudu. Takisto som presvedceny o tom, ze mas sancu ako vsetci ostatni si najst priatelku, ale nesmies posobit ako clovek, ktory kapituloval. Skus si svoje negativne myslienky premenit na pozitivne a nedepkuj, si este mlady a mas kopec casu na lasku. Drzim ti palce, lebo viem, ze skor ci neskor si priatelku najdes. Zien je totiz v SR viac ako muzov, aj ked len o cca 100 tisic, ale to ti dava slusnu sancu. Sam totiz ostane len clovek, ktory sam ostat chce. A akokolvek nas presviedcas, my vieme, ze ty ten pripade nie si. Vela stastia.

TutanchámonxD

Mne je to úplne jasné, že to nikoho nezaujíma. Prečo by to malo niekoho zaujímať, že vzťah nechcem ? Ľudia riešia svoje problémy každý deň, takže by bolo divné, keby som niekoho zaujímal alebo keby niekoho cudzieho zaujímali moje problémy. Dobre teda, tak už prestanem vypisovať tieto témy. Zakladám ich v podstate aj preto lebo nemám čo robiť a hľadám si nejakú aktivitu.

Panpulonik

Každý potrebuje niekoho kto by ho miloval preto ti ostalo smutno keď si ich takto videl aj napriek tomu že sám seba presviedčať že žiadny vzťah nechceš. To že si bol pripity tie emócie len znasobilo. Mal by si sa prestať presviedčať že nechceš vzťah možno si bol v minulosti sklamaný ženami ale to neznamená že sú všetky rovnaké.

Nucky Thompson

este doplnim jednu radu- nikdy sam seba nepodcenuj. Ak naozaj nie si zo sorty "zlych chlapcov", tak si casom urcite najdes priatelku, ktora za to bude stat. Ale nehladaj si nejaku supermodelku, namiesto vyzoru sa sustred urcite na jej povahu. Ale myslim si, ze to vies.

Nucky Thompson

este mi vysvetli, naco tu vsetkych presviedcas, ze nepotrebujes vztah? Zaujimalo to doteraz niekoho? Vsetci to maju na haku a aj tak vedia, ze zufalo potrebujes zenu, ale takto si ju nenajdes. Tu energiu, ktoru tu minies takmer kazdodennym "presviedcanim" by si mohol efektivnejsie minut.

TutanchámonxD

Pekné ránko :) Ako som vytriezvel už to tak zase neberiem. Tak si našiel svoju polovičku a dúfam, že im to aj výjde.

A áno nechcem vzťah. Dnes majú baby tak či tak prehnané nároky a ja by som aj tak babe nevedel dať to, čo iní chlapi. Ako som už minule písal nie som z tých chlapov čo majú charizmu ako iní a keby aj s dákou som, tak by mi určite dala po čase zbohom alebo ma podvádzala. Som si tým istý, keďže sa ku mne nikto nikdy nesprával ako k človekú, ktorého si vážia. Neverim, že by sa ku mne vedel niekto správať inak alebo, že by ma mal niekto naozaj rád.