Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem čo si mám myslieť

Príspevok v téme: Neviem čo si mám myslieť
TutanchámonxD

Dnes som bol po dlhom čase von na pive. Mám v sebe 5 veľkých pív, takže to môže byť aj týmto spôsobené aké mám stavy :D Nechcem vzťah pretože mám na to svoje dôvody ale dnes prišiel známy, ktorý nikdy nemal dievča a zrazu prišiel s frajerkou do baru. Neviem prečo ale zrazu mi ostalo smutno. Neviem prečo.

Síce ona ho hladila po stehne a správala sa ku nemu pekne ale on sa nesprával ako gantleman. Spýtal sa jej napríklad čo ti je do piče ? Alebo ju nejakým spôsobom vždy odpinkal svojimi odpoveďami alebo otázkami. Spýtal som sa v hlave, že prečo s ním vôbec je ? Neviem prečo to vôbec riešim ale ostalo mi trošku smutno, keď som si povedal, že aj on už má dievča a je milovaný nejakou osobu.

Nechcem vzťah ale trošku ma to zaskočilo,. Neviem čo si mám o tom myslieť. Možno to fakt tieto stavy privolali tie pivá a nič za tým iné nie je.

Cliattsi

Tutanchámon-
"Nechcem vzťah pretože mám na to svoje dôvody "-toto hovorí tvoje vedomie
Na druhej strane ti je smutno, keď vidíš kamoša s frajerkou.- to sa ozvalo tvoje podvedomie, ja by som to nazval skrytým JA. Ty po tom v skutočnosti NAOZAJ TÚŽIŠ. Tieto túžby zostávajú ale zakryté v tebe tvojimi odôvodneniami prečo ten vzťah nechceš a urč. VEDOMOU spokojnosťou s tým. Je to ako určitý prach (odôvodnenia prečo byť radšej sám), ktorý zakrýva skutočnú potrebu byť s niekým vo vzťahu (milovať a byť milovaný).
Táto potreba je podľa mňa "prvotná" a je už len zakrytá tým, čo si myslíme. Podľa mňa aj napr. ženy, kt. boli sklamané vo viacerých vzťahoch si povedia (aj na verejnosti) - "Ja už žiadneho muža nechcem."
Ale je to len vedome potlačená túžba -môj názor.
......no a toto, čo som ti napísal vychádzam aj z vlastnej analýzy samého seba aj z odb. kníh.

NaRovinu

Všimla som si, že tu veľakrát spomínaš, že ti je dobre bez vzťahu, no podľa mna ti dobre nie je.
Mne je bez neho dobre, a preto to tu nemám potrebu písať. Avšak v každom tvojom vyjadrení cítim smútok a zúfalosť. Prepáč, ale príde mi to tak, že klameš samého seba a takto potláčaš zúfalosť.
Nie si s tým vôbec zmierený.

Mrauka

Presne tak, ty vztah chces. Ne predpona privolava k tebe nie.
Vies preco on vztah ma a ty nie? Vies preco je ona s nim? Lebo ten chlapec pozna svoju hodnotu. Ty nie.
Ty si pekne povedz: Do pi.. zasluzim si skvely vztah!

Preteba

Z Tvojho príspevku je poznať, že aj Ty chceš byť milovaný, Tvoje vnútro chce mať vzťah, ale Ty sám seba presviedčaš, že Ti je dobre tak ako si.