Otazka na chlapov

Tebeebe

Bobricek, pisem "spred roka a 3 mesiacov", a nie 3,5 roka ako pises ty, treba citat s porozumenim. Si uplny truIo a anaIfabet este k tomu. Pytam sa este raz, ci su ostatni clenovia tvojej rodiny ok a teda tuto diagnozu mas iba ty? Pochop, robim si o nich starost, musia to mat s tebou velmi tazke.
Ostatni co to citate, precitajte si ako dokaz to co nizsie pisem ja a tento Bobor a urobte si vlastny nazor na zaklade nezvratneho a jednoznacneho dokazu :)

Bobricek

@Tebeharaší Na rozdiel od teba všetci zdraví. Ak si si nevšimol, posledný príspevok je spred roka, nie spred 3,5 roka. Ale to by si musel najprv vedieť čítať. Okrem toho, teba do toho je vieš čo...veľké kulové. Keď nemáš nič k téme, tak drž hubu.

Tebeebe

Bobricek tebe slaha? Odpisujes na prispevky spred roka a 3 mesiacov. Si myslis, ze tu niekto tak dlho caka na odpoved? A inak ako doma? Vsetci su zdravi...?

Pako567

Take cislo neexistuje - to nie je o tom. Jednoducho si nemusela mat stastie na toho praveho. Ak ta niekto naozaj lubi tak taketo somariny vobec neriesi.