15 rokov,51 kg, 161 cm

Príspevok v téme: 15 rokov,51 kg, 161 cm
Zitkaaa

Ahojte.
Od leta som dost pribrala. Vazila som 47 kg... A teraz mam 50,8 kg (rano), vecer (samozrejme) 51...
Chcela by som to dat aspon na tych 48-49 kg. Pretoze vtedy sa citim perfektne. Prosim,ako schudnut do leta?
Moja vyska je 161-163 cm... Obvod stehien 53-54 cm (ľavé má menej ako prave a aj preto chcem schudnut,lebo mi je to strasbe vidiet na nohach,aj teta mi povedala,ze som velmi pribrata),brusko mam akuratne 64-66 cm, cize to je v pohodicke. Sportujem,bikujem kazdy den 30-50 min (dnes som vynechala kvoli krcu v nohe) a jem vsetko. No mala by som obmedzit sladke. Vacsinou jem sladke len na ranajky. Krojsant (neviem ako sa to pise) atd. Dakujem,ze ste si to precitali do konca.

michael 1

Taká postaršia žena z východu by asi tak na to reagovala ked by si to prečítala. -- Ce fras ulapil ta ja dumala že chce pribrac a vona chce išče chudnuc načisto šalené dzivče.

Ale ja verím že si rozumná a v najbližších dňoch sa začneš niečomu inému dôležitejšiemu a užitočnejšiemu venovať .

enzoferrari

to si kde videla 100 razy sa cez den vážiť ?!

vážiť sa má človek ráno nalačno, ked sa vyserie...
ked je telo prázdne...

vecer ked si najedená, naliata, plne čreva je uplne logicke ze mas kilo navyse..

a vážiť sa MAX 1X za mesiac uplne stačí !

Nechudnibozemoj

Ucila som sa na skole,ze vyska v cm - 100 -5 = tvoja idealna vaha. Cize ak merias 161-163,tvoja ideal vaha je do 58 kg. Deti zlate,nerieste to. Ale chapem ta. Tvoja teta je krava (s prepacenim)... A lezie mi na nervy, ked niekto dava svoje rozumy o postave decku,ktore na tom cloveku liplo a vsetko co povie berie vazne. Podla mna ta ta teta chce len vyprovomovat a suhlasim s prvym komentarom. Drepy atd

Dndjskenfnckwmw

Zlatinko. Tvoja teta je potom asi slepá a mala by sa dať liečiť. Váhu máš super!!!! :) tak začni drepovať,robiť výpady,prípadne aj plank. Bicykluj max.3 krat do tyzdna,keď máš kŕče. Kŕče ti len dávajú na vedomie,že príliš cvičíš. Samozrejme na raňajky sladké môžeš :)
Ale hlavne si uvedom,že máš ÚŽASNÚ VÁHU a že sa nemusíš trápiť cvičením :) držím palce. Paaa