Spánok?

JEyr

Tiež sa mi niečo podobné stavalo. Môže to byť nejaký psychicky problém. Na tvojom mieste by som išla k lekárovi.

Samuel9511

Ahojte, bol som s tým pri lekárovi a dal ma do nemocnice, že nemôžem byť doma, lebo mi musia urobiť eeg a magneticku rezonanciu

nicollette12

Prosim ta, nemusi to byt hned to najhorsie... mozno ze mas iba uzkosti, mavas nocne mory, alebo byvas nejak viac vystresovany cez noc? Staci ak sa zobudis spoteny a potom to moze byt kludne aj uzkost, len ty to prijmes a zacnes si to viac vsimat, preto ti to pride ako nieco divne a bojis sa..... skus pred spanim nepozerat televizor a nebud na mobile minimalne tie 2 hodky pred spankom, takze ziadne zaspavanie s mobilom v ruke!!! Vypnut tv, mobil dat co najdalej od seba, ked tak mozes aj vypnut uplne.... a daj si ukludnujuci caj pred spanim, ked tak si citaj knihu, ta ta aspon pripravi na kvalitny spanok.... uvidis rozdiel hned, len by si sa mal toho drzat a neporusovat to.... skusit to mozes.... ja si myslim ze je problem prave v tomto

Samuel9511

Ahoj, v noci sa zobudím, že sa mi točí v hlave a začne mi strašne hucat a potom akeby stratim vedomie asi na 10 sekúnd a ležím v posteli, myslíte že by to mohla byť epilepsia?

Samuel9511

Ahoj, v noci sa zobudím, že sa mi točí v hlave a začne mi strašne hucat a potom akeby stratim vedomie asi na 10 sekúnd a ležím v posteli, myslíte že by to mohla byť epilepsia?

nicollette12

A to sa ti stava ked iba lezis v posteli a zobudis sa? Lebo ak lezis a prudko vstanes tak vtedy je to normalne, ze sa ti zatoci hlava a mozes aj odpadnut, ale ak iba lezis a zobudis sa a nadalej lezis ani sa nepohnes, tak to moze byt nejaka uzkost... skus to blizsie popisat