Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam si vybrať lásku alebo sex?

Príspevok v téme: mam si vybrať lásku alebo sex?
kimi76

Rozhodujem som sa sa medzi dvoma ženami. Jedna ma milovala, rozdala by sa pre mňa, je krásna ale v posteli nič-moc, strašne je hanblivá. Druhá je síce škaredá, panovačná, snaží sa všetko riadiť, ale do postele ma volá častejšie ako ja ju a v sexe bola neprekonaťelná. Ktorú si mám vybrať?

Lollka

Angelika: tak to je jasne ze to skor ci neskor vyprcha, ale podla toho jak on pise o ziaden dlhoveky vztah mu ani nejde, vsak uz teraz taha za nos a podvadza obe. Naco mu bude dievca ktore ho lubi ked on ju nie. Nech si vyberie ktorukolvek tak to dlhe trvanie mat nebude takze o to tu nejde. S tou druhou si bude lepsie rozumiet, on je presne ten typ co potrebuje zenu co ho da do laty. Poznam take typy, mali milu a dobru co by sa pre nich rozdala, vyuzivali ju, podvadzali, nevazili si ju a boli nespokojni obaja. Potom si nasli harpiu co je panovacna, da ich do laty a spokojni su obaja. Lebo oni take potrebuju. Ci je pekna alebo skareda tu nehra rolu, az tak hnusna nebude ked s nou lezie do postele.

cittus

inac ako mozes liezt do postele s panovacnou harpiou a navyse skaredou? Ved ta bude este aj v posteli panovacna domina :D
A v com bola ta prva hanbliva lebo ak je niekto zamilovany tak hanblivost v posteli ide bokom nie? Ako hanbliva? V com?
Najdi si sympaticku, milu a nie velmi hanblivu a mas po probleme ;)

pomocnica

Neviem, čo tu ostatní radili, lebo som to nečítala, ale pochop, že s tou prvou sa ti bude lepšie žiť a ver tomu, že budeš chcieť byť milovaný, čo tá druhá ti dať plne nemôže a nie v takej miere ako tá prvá. Tá prvá ťa ľúbi, časom hanblivosť opadne a v sexe ju musíš ty časom poúčať a zdokonalíte sa spolu. Plus nechceš mať prípadne nepekné gény pre svoje deti a panovačnú ženu, ktorá chce mať všetko po svojom po tvojom boku, či? ;-) Určite prvú milujúcu krásavicu.
To by som ja radila. Sex je síce dôležitý, ale uvidíš, časom by sa to malo zlepšiť.
Pekný deň.

nicollette12

Tak podla toho, co mas urcene ako hlavnu prioritu vztahu, ak mas ako prioritu lasku a chces aby ti vztah vydrzal aj dlhsie ako 2 mesiace, tak urcite prve dievca... ale ak mas ako prioritu sex, tak druhu.... ty sa musis rozhodnut, ako my to mame vediet ked o tebe nic nevieme, nepozname ta, nemame ti ako povedat ktora by sa k tebe viac hodila, s ktorou by si si viac rozumel.... ved si snad dospely (teda aspon dufam) tak sam vies co je pre teba lepsie a kde prikladas vacsie nadeje ze ti to vyjde....

Keita

Mna by celkom zaujimala ta kombinacia skareda + sex, to sa ako da? Ved ked sa zena chlapovi nepaci a je podla neho vyslovene skareda, ako sa mu postavi? :D

JEyr

Rozhodni sa pre tú ktorú ľúbiš ty. A hanblivosť časom pominie len jej musíš dať najavo že je pre teba krásna taká aká je. Keď chces byť s niekým do konca života rozhoduj sa srdcom.

Angelika3

No tak už nám tu odznelo prvú, druhú aj žiadnu :-)
Ja by som ti teda ešte navrhla obe naraz a striedať to podľa potreby :-D
Lollka, áno mohlo by sa to citlivejšie dievča napokon len trápiť v takom vzťahu, keď on ju evidentne rád nemá.
Ale ani s tou druhou by som tomu veľkú trvanlivosť nedávala. Škaredá+panovačná+všetko riadi = Fuj kombinácia a ak je tam iba sex, tak to podľa mňa skôr či neskôr vyprchá.