Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam si vybrať lásku alebo sex?

Príspevok v téme: mam si vybrať lásku alebo sex?
kimi76

Rozhodujem som sa sa medzi dvoma ženami. Jedna ma milovala, rozdala by sa pre mňa, je krásna ale v posteli nič-moc, strašne je hanblivá. Druhá je síce škaredá, panovačná, snaží sa všetko riadiť, ale do postele ma volá častejšie ako ja ju a v sexe bola neprekonaťelná. Ktorú si mám vybrať?

Lollka

Angelika on predsa nemiluje ani jednu a ta prva je citlivejsia, zrejme ma nejake romanticke predstavy a tej by len ublizil, znicil by ju. A panovacna sa k nemu hodi, tento typ chlapov potrebuje zenu co ich da do laty, oni neuznavaju rovnost vo vztahu. Prvu by si nevazil lebo by ju bral za slabocha, druhu si vazit bude lebo bude mat nad nim navrch. Je to presne typ aky on potrebuje.

Preteba

kimi76, tá, ktorá Ťa miluje, bude milovať aj keď príde problém, kdežto tá druhá si pôjde po svojom. Láska nie je na mesiac:)

Angelika3

Podľa mňa by si si mal vybrať predsa tú ktorú miluješ. Ale tak ty očividne nemiluješ, inak by si nekládol takéto otázky. Takže ani jednu, ako tu už bolo spomenuté.

Ale keby som sa nad tým hlbšie zamyslela a jednu by si si "musel" vybrať, tak tú prvú. Peknú, milujúcu. Lebo intimitu môžete spolu prehlbovať a môže sa stať, že sa časom pri tebe uvoľní, viac otvorí a tým sa stane vášnivejšou, takže sa nebude tváriť furt jak panna.

Kdežto tá druhá, s tou by si mal o čom život? Že rozkazovačná, pfú, tak to si teda užiješ radosti. A čo sa týka toho, že je dobrá v posteli, tak ver mi, že časom by ťa omrzela, keď by si sa jej dosť nasýtil a užil si. Už len tým že po tebe skáče aj sama, ešte viac ako ty po nej. To sa môže na začiatku javiť super, ale časom to prestane priťahovať.

Keita

Aliss skvely nazor. Lenze toto takemu typu nevysvetlis. On si aj tak narazi jednu z nich a pritom bude hladat este inde. To je dnes taky svet, vyuzit, pouzit, odhodit, nahradit.

Aliss

Ani jednu. To si akoze musis vyberat medzi dvomi zenami? Lebo na svete ich nie je dost? :D Radsej si budes vyberat medzi dvomi, pricom ani jedna ti nevyhovuje tak, ako by si naozaj potreboval, ale ze mozes mat partnerku aj peknu, aj dobru v posteli, aj taku, co ta bude milovat, na to si zabudol? Ludia, co vam je? :D Ako tu casto citam na fore, mnohi sa tvarite, akoby ste museli byt s nespravnou osobou. To vam kto kedy povedal? Videli ste to doma? Nikdy nemusite. Nemusite ostavat vo vztahu, ktory vas nenaplna. Nemusite si vyberat medzi dvomi zenami, s ktorymi aj tak nebudete stastni, lebo ani jedna nie je vhodna pre vas. A vy pre nu. Mate moznost vyberu, len to chce trosku namahy, trpezlivost.

Nesnadko

Ja som mal presne toto iste az na to, ze ta druha nebola skareda, len mala nejake to kilo naviac. Prva presne hanblivka, pri sexe si lahla, dala hlavu nabok a vlasmi si zakryla tvar. Ked ju rozrusila nejaka bezna somarina alebo jej niekto nieco zle povedal, tak sex nebol aj 3 mesiace, kym sa z toho spamatala. Pre tu jej precitlivelost si nevedela najst vhodnu pracu. Vsetko jej vadilo a casto plakala. Milovala ma, to som citil, len bohuzial sex je pre chlapa velmi dolezity, co si baby neuvedomuju!!! Vybral som si tu druhu - schopna, uspesna v podnikani a sex chce castejsie ako ja, ci je uplne super a tym, ze ma nejake to kilo.naviac, tak ma velke krasne prsia, ktore su aj pevne.
Je taky vtup, ktory toto vystihuje:
Jano pocuj, chces sex 1x s krasnou Ancou alebo 2x so skaredou Betou?
Jano: Anca je Anca, ale 2x je 2x!

Keita

Velebnosti, to je hnus. Takemu ako ty treba cislo 2. A ked jej nebudes uz stihat, kopne ta do zadnice. Potom pridu nareky za cislom 1, ale ta uz bude stastne zadana. Kto chce kam, pomozme mu tam.