Dobrý den, mával som problém že som pri slotici pociťoval rezanie a následne aj krv na papieri ale to sa čiastočne zlepšilo s konzumáciou lepšej stravy. No potom som začal mať problém v oblasti okolo kekecniku, na niektorých miestach mám kožu veľmi citlivú da sa povedať že bolestivú pri natiahnutí alebo dotyku akoby praskala alebo také niečo. Pri podráždení papierom po citlivých miestach začne z miest prenikať trochu krvi. Bol som na chirurgii kde mi povedali že okolie anu kľudne , a nič tam nemám, tak ma poslali na gastro kde mi povedali že je taktiež všetko v poriadku. No po príchode domov sa mi na papieri objavilo dosť krvi. Krv vychádzala z miesta tesne za konecnikom smerom ku kostrci.(tesne okolie konečníku)K poraneniu preavdepodobne došlo pri vyšetrení na gastre kedy mi vopchani hadičky museli natiahnuť tu kožu ktorá asi následne praskla alebo ja neviem. Je totiž veľmi bolestiva na dotyk a naťahovanie. Mám zast znovu na chirurgiu aleno byt opatrný dúfať že sa ta koža sama zahoji alebo čo mám robiť? Už som zúfalí budem rád za každú radu.
Problémy s konecnikom
Skús používať Hemostop gel max po pár dňoch by malo byť zlepšenie.Kúpiš voľne v lekárni.
Zabudol som ešte napísať že to miesto bolo citlivé aj predtým ale časom ako som si dával pozor aby som ho nedrwzdil papierom tak sa to zlepšovalo , lenže teraz aj 4 hodiny po zákroku po prilozeni papieru na dané miesto badať krv