zašibáva mi v hlave kvôli tomu, že moje obličky neznášajú zimu, pol roka ani nežijem, chcem žiť v teple!!!

Príspevok v téme: zašibáva mi v hlave kvôli tomu, že moje obličky neznášajú zimu, pol roka ani nežijem, chcem žiť v teple!!!
teploprosimprid

šibe mi, už 4 roky nič iné nerobím iba sa nadájam brusnicami, čajmi, debilinami, žeriem všetky druhy antibiotík, ktoré na to eixstujú a sú dostupné na svk, moje obličky a mechúr proste neznášajpú, nenávidia zimu ! neznášajú dážď, ideálne od 18-20 stupňov vyššie, akonáhle sa zozimí v októbri, mám neustály zápal ľadvín, mechúra- nadobličiek, moč. rúry- už Xtý rok po sebe,a trvá mi to až do apríla,kým sa neteplí aspon nad 15 st- Ofúkne ma vietor, mňa už reže, otvorí niekto okno v zime pri mne, okamžite ma reže, a šiblo mi z toho. Nedokážem už byť normálna, testy mi nič neukázali, lieky nepomáhajú.
Nedokážem bojovať už, tak som skúsila aj tradičnú medicínu, nepomohla.
kruh sa uzatvoril, pre mňa niet nádeje, chodím k psychiatrovi už tri mesiace kvôli tomu, zase dalšie lieky, ktoré mi ani nepomáhajú.
Mám bolesti, mám rezáky, mám pálenie, mlj život nemá hodnotu ani cenu. Dokonca už som teraz na tom tak zle že mi nepomáha,keď je trebárs iba 400 mg udržiavaciu dávku atb, musím mať min. 500-700 dvakrát denne, nestačila mi tá 400 ka.

Už som požrala kadečo, prolongovaná liečba na 5 týždnov penicilínom + striedavo doxybene, nepomohla.
Kúry ciprinolu a zinatu po sebe dvakrát nič.Macmiror na 3 týždne nič.
Šiblo mi, nechcem mať deti, nechcem žiť, som v obrovskej kríze a depresii. Nebaví ma život, nedokážu mi pomôcť. Nemôžem už dalej žiť,,ked vidím, že niekde na svete ľudia majú stále teplo a neprší im tam, napríklad pár km od nas-Cyprus- to je moja vysnívaná krajina, tam neprší, stále kontinuálne min.18 st. aj v zime.
Nehovoriac aké peniaze som vrazila za tie roky do liečby, nedokážem takto fungovať. Sexuálny život nemám, krachuje mi vzťah kvôli tomu.
SOm ako prekliata, potrestaná, nemôžem to už vydržať, keď to na mňa ide, a príde, tak blazniem, trhám s i vlasy, som v obrovskej depresii. No nemyslite si,že to mám v hlave, ja automaticky to cítim, keď cítim chlad=zápal. Nepríjemné hnusné odporné žiletky v rúre, pri čútraní, strašné bolesti ladvín, pichanie všade v chrbte, no hrôza. Chcem sa zabiť :( Ja tu nechcem a nemôžem žiť. Nemám ani ale žiadneho znameho v teplých krajinách, ku kt.by som sa odsťahovala, moja situácia je neriešiteľná.
Ako sa s tým vyrovnať.

Miga

Pises ze si mala roky rokuce stresov a nervakov. A ty sa cudujes, ze si to odniesli "len" ladviny? Ty si mohla skoncit s infarktom! Roky zijes v strese a v nervoch, potom sa psychicky zrutis, dostanes z toho depky a cudujes sa, ze tvoje telo ti ti vracia? Mne sa stala tiez velmi vazna vec v zivote. Lebo som zila hrozne nezdravy zivot. Nastastie mi vypadali "len" vsetky vlasy. Inak by si to odniesli daleko ine veci v mojom tele....uz rozumies? Mala si sa zbavit stresov, zastavit sa a uvazovat co bolo v tvojom zivote zle. Ked si si to nevedela uvedomit sama, prislo psychicke polozenie a z toho nasledne ladviny. Nemozes preboha napisat, ze si mala uzasny dokonaly zivot, lebo si bola krasnucka, modne oblecena uzasna zena, ked si zila v takom obrovskom strese, az ta to polozilo na kolena psychicky. Mala si hrozny zivot, nech sa ti zdal akokolvek rozpravkovy s modnym oblecenim a pitim alkoholu. Zle postoje, zle priority...podla mna si mas v zivote uvedomit skrz to, co sa ti deje, ze o com ten zivot je. Ze nie o piti alkoholu, ci noseni modnych veci, ci neustalom strese a nervoch....apropo, z COHO BOLI TIE STRESY A NERVY? Preco si ich mala? Ved si mala podla tvojich slov vsetko, tak preco stres a nervy?

Kaido

Zakladatelka temy pisu ti tu riadne individua, len ta chcem upozrnit nepocuvaj tu uzivatelku verbenu. Sama ma nevysporiadany zivot, kazdemu kto zalozi temu o tazkych zdravotnych problemoch nezistenych diagnozach tak pise blbosti typu ak ti nic nezistili mas to v hlave. Je to ukazka toho ako funguje nase zdravotnictvo, je to byvala zddravotna sestra.
Okrem toho ma sama socialnu fobiu a pravdepodobne aj bipolarnu porchu pretoz enie je normalne aby tu mala x uctov a maskovala sa za ne, vsak WHISPER alias ANGEL DEMON alias VERBENA.

verbena

no super, máme odporučanie na CT obličiek a čo dalej?
bola si na tom CT?
zlatíčko ja som pracovala 6 rokov v nemocnici a ak by mal niekto také stráášne velke bolesti ako uvádzaš že máš TY, tak neexistuje! že by ťa odkopli..
dávam ti riešenie... najbližšie ked ťa chytí obličkovy zachvat volaj si RZP ako som to už písala.. a vyžaduj sa od lekára ktorý ťa prijme nech ti už zistia čo to sposobuje a povedz mu že si ochotná ísť aj na laparoskopiu.. v opačnom prípade to budeš riešiť cez Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.. treba trošku BUBUBU urobiť..
a ísť si za tým,... lebo ked tuto budeš vyplakávať na fore nepomôžeš si....

.. s tým že budeš len zavretá doma v izbe a predpokladám, kedže nepracuješ ťa musia chovať iní! tým že budeš len vybľakovať okolo seba aká si ty chorá a aké maš bolesti a aj hádzať o zem sa môžeš ako decko pri vzdore nepomôžeš si!!!
TY sama musíš riťou pohnúť a niečo robiť,.. naháňať tých doktorov,.. aj každý deň ísť k obvodnemu a sťažovať sa mu na bolesti... a ked ti to pomože tak tam v čakárni sa hod o zem od bolesti... HLAVNE už niečo rob so sebou.. !
ľutovanie sa ešte nikomu nepomohlo!

teploprosimprid

chlad a mentalne uvazovanie? to je co za nezmysel?
tomu ani nechapem
co myslite

co predchadzalo mojmu zapalovemu procesu? hah, roky rokuce obrovskeho stresu a nervákov, ked uz nic viac.

Miga

Ja som sa ta pytala, co sa stalo, ze si mala depresie? Lebo evidentne toto bol spuctac zapalovych procesov v tvojom tele...co zleho predchadzalo tvojmu stavu? Aka udalost sposobila tvoje zle psychicke nastavenie?

Omen

Na čo mi to bude? Mne osobne na jedno veľké nič, ale možno zistím niečo, čo ti pomôže. Je to na tebe, či napíšeš názvy antidepresív, ktoré berieš. Tekutín prijímaš dostatok.

teploprosimprid

Moireal zivot sa so mnou spinavo a nechutne zahrava a ja som to proste nezvladla. keby som mohla chlastat tak sa aspon ozieram, ale ani to nemozem lebo potom ma chyti zapal jak slak
som rezignovala na zivot aj na zdravie aj na seba.

Omen neviem,naco ti to bude:) a neviem konkretne ake lieky ci som brala alebo teraz beriem? teraz prave doxybene beriem, 200 mg, bezvýsledku, mam 59 kil, a pijem cca 2,5-3 litre denne tekutin( vratane caje, vody, dzusy,sumaky)

nicollette12

teploprosimprid - co teraz akoze od nas ludi na fore cakas? Ved uz si sa vyrozpravala dost, tak uz by to chcelo aj nejake riesenie, ci? A nehovorim :D, zas 3 riadky o tom ako sa nemozes pekne obliect a ako nemozes spat s frajerom a podobne :D ach dievca, ja ta chapem ze to je tazke, ale vzdy aj v tych najtazsich a na pohlad neriesitelnych veciach existuje vzdy riesenie, len ty musis chciet nejake najst a zacat s nim, inak budes na tom takto dokonca zivota...